work for travellers agency

Min kompis Amanda har ett geniföretag (det är hon som har kommit på hela idén, startat företaget och nu jobbar heltid med detta. GRYM KVINNA). 

 

Det hela går ut på att man kan prova på att jobba och bo en korttid utomlands. WoFo Agency, som företaget heter, fixar jobb åt en utomlands, så himla bra! Jag önskar att något sånt här hade funnits när jag precis hade gått ut gymnasiet, jag hade inte tvekat i en sekund på att åka.

Det är många av mina kompisar som faktiskt flyttade utomlands kortare perioder som hade problem med att få jobb och boende. Utan jobb fick de ingen lägenhet och utan lägenhet fick de inget jobb. Men har man redan ett jobb så är ju det problemet ur världen!

 

 

Just nu kan man prova på att bo i Paris, Österrike, eller Tyskland! Jobberbjudandena och länderna varierar om vartannat. 

 

För att kunna söka jobb måste man vara medlem på sidan. Det blir man här. När man sedan är medlem kan man fylla i att man vill ha nyhetsbrevet, när man får nyhetsbrevet får man ett mail så fort nya jobb finns på hemsidan. Sjukt bra ju!

 

Som om det inte vore nog men bra saker så har de en asnice tävling just nu där man kan vinna massor med bra resprylar. Tävla eller inte, men ta er en titt på hemsidan, den är snygg och helbra! 

Leave a Reply