Vykort från Västerås

I tisdags fick jag ett mail från Beckmans där de sa att de skulle höra av sig under veckans gång om man kommit in eller inte. Men jag tror att de skickade ut mail till alla som gått vidare samtidigt. Alltså har jag inte gått vidare. Men vet ni, det gör inte så mycket för jag fick faktiskt himla mycket mersmak när jag gjorde arbetsproverna. Jag blev liksom mer pepp på att illustrera och skapa och det är ju alltid kul!

Annars så befinner jag mig ju i Västerås just nu och i söndags så gick jag en promenad och fotade lite. Då såg det ut såhär!

VästeråsVästeråsVästeråsVästeråsVästeråsVästerås

Helena tycker jag ska ta fulare bilder av Västerås så att alla som läser bloggen inte ska gå och tro att det är så värst fint, “gå till hamnen och ta kort på alla silosar!!” sa hon. Men den här sista bilden får räcka för nu, på järnvägen och en liten del av ett gammalt fängelse. Det är så lätt att romantisera sin hemstad när man inte längre bor kvar.

 

 

Leave a Reply