Vykort från en stulen mobil.

Ibland är det tur att internet finns för bilderna från instagram finns ju faktiskt kvar. Det är det sorgligaste med stölden, alla bilder och minnen som försvann. 
instaok01

Tycker det var så himla sjukt att det gick att gå barbent med min bästa sommarklänning på under halva september. Annars så har jag fikat på Gildas Rum ätit nybakat bröd och frukost på nybrogatan 38!

instaok03

En sak som är sjukt bra är att jag har ritat mycket på senaste tiden, det känns fint. Min faster och pappa som små och så jag när jag var ett år- Ännu mera rit och ett besök hos mimmi staaf.

instaok02

Har fikat ännu en gång på Gildas rum, gå dit om ni kan, så mysigt! Sedan har jag ätit ännu mer bröd, Carl bakar bröd 2-3 gånger i veckan nu. Det är lite trångt i vårt nya kök så det händer att saker faller i golvet och går i tu. Den sista bilden föreställer frukosten i onsdags med klubben på snickarbacken 7, inte jättebra för frukost. Och det var också sista bilden jag tog med min mobil innan den försvann.

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. lovisa says:

  alltid lika fint instaflöde!

 2. frida says:

  så himla underbart att ni alltid har nybakt!!
  och väldigt surt att bli av med sin mobil. förstår inte vissa människor

 3. S says:

  Har också blivit bestulen på mobil. I alla fall så kunde jag få tillbaka allt tack vare mitt icloud-konto. När jag köpte ny mobil kunde jag återställa den gamla mobilen till den nya (kommer upp ett meddelande om det när man startar mobilen första gången). Så det behöver inte vara kört!

Leave a Reply