Vinterlistan

Här kommer en liten vinterlista som jag snott från Chrissy, som för övrigt har en nice blogg, läs den!

The first snow in Stockholm

1. Vad är det bästa med vintern?

Snö. Jag gillar snö. Gillar ju att åka skidor (obs inte längdskidor, har aldrig provat men jag avskyr tanken på det) plus att hela världen ba blir finare med ett lager snö/frost liksom! 

2. Vad kommer du äta i vinter?

Well, quesadillas + avokado made this body. Bästa som finns. 

3. Vad kommer du dricka i vinter? 

Älskar vatten. Dricker jävligt mycket vatten pga gott. Så skön känsla av att ba svepa ett glas med bra tempererat vatten. Det är viktigt att det ej är iskallt, det ska vara kallt men inte för kallt, det ska nämligen gå att dricka svinmycket samtidigt. Blir sjukt törstig av att denna beskrivningen alltså.

4. Vad gör du om dagarna egentligen? 

Jag jobbar på Betonggruvan. Där tar jag hand om precis allt som är digitalt, vilket är alla sociala medier, webbshoppen osv. Vad det innebär mer precist kan jag berätta om en annan gång. 

5. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i vinter?

När det är kallt använder jag alltid en mycket ful beige kofta i 100% ull som är inköpt på Indiska av min mamma 1990. Värmen i den är helt fab. 

Rainbow hair

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Hade mycket bra hårfärg. Pluggade på Hyper och hade en mycket härlig ångest över ca allt i livet. Vad ska jag jobba med? I vilket land ska jag göra min praktik? Borde verkligen jag och Carl vara tillsammans? Ah ni hör ju. Nightmare.  

7. Vad kommer du lyssna på?

Majid Jordan släppte sin nya skiva förra veckan. Den är svinbra. 

8. Vad läser du?

Jag gav bort boken jag höll på att läsa till en kompis för att jag kände att hon skulle relatera mer till innehållet. Så för tillfället läser jag eh, de meddelanden folk skickar till mig på Facebook, that’s all. heh. 

9. Vad tittar du på?

Har seriekris, tipsa gärna om bra stuff!

Skärmavbild 2016-02-11 kl. 21.49.11

10. Vad var bäst med hösten?

Att bo med Sofia som är ute och reser i 4 månader  just nu och chillar i hängmattor osv. 

11. Vad har du för vinterplaner?

Gå ut Hyper, skaffa ett jobb och bo själv. Har gjort allt hittills och det känns prima. Har även på agendan att bli yoga pro, det går fan helt ok måste jag säga. 

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Mmm, quesadillas… Högt upp på min agenda står också att bli yoga pro, går helt åt skogen dåligt. Söt mat i stora portioner och ingen stretching på cirka 25 år made this body, tyvärr. Men jag ger inte upp, ska rulla upp yogamattan nu och göra några övningar. *motiverad*

  2. Beata says:

    älskar att du börjat blogga igen

Leave a Reply