Vintagebloppis

Rebusen igår var ju såklart Vintagebloppis! Idag har jag vart tröttare än tröttas och haft huvudvärk, så som det lätt kan bli när man lämnar in ett stort projektarbete+rappor, skriver och har textseminarium och är ansvarig för allt det grafiska i en stor kampanj inom loppet av några dagar.
ny_version_mork_KLAR

Den 4 maj kommer jag och massor med andra bloggare sälja ett gäng vintagepärlor från våra garderober och eftersom vi passande nog har ett samarbete med tradera så kommer vi sälja saker där också, så att de som inte har möjlighet att komma på eventet kan få ta del av det också. Himla bra tycker jag! Allt vi säljer via tradera kommer att gå oavkortat till organisationen kvinna till kvinna som jobbar för kvinnor jämställdhet och fred. Det är också dit 50% av inträdet kommer att gå.

 

karta02

Själva vintagebloppisen kommer att hållas på Kristinehovs Malmgård och här ovan ser ni en liten karta på hur en hittar dit. Förresten så kan ni följa vintagebloppis på insta (@vintagebloppisen) om ni vill tjuvkika på vad vi kommer att sälja! Sedan så fixade Elsa Maria ihop ett strålande event på facebook igår, gå med vettja! Är så sjukt pepp inför detta, hoppas att vi ses där!

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Maria says:

    Kartan är superfin!

  2. Ida says:

    Är det du som gjort affisch och karta? De är hur fina som helst!

Leave a Reply