Vintagebloppis + Tradera = sant

Den 4 maj håller jag och ett gäng andra smarta bloggare i en fantastisk vintagebloppis i samarbete med Tradera. Men eftersom många av våra läsare inte bor i Stockholmsområdet och antagligen inte kan komma på eventet så kan man nu buda på en bunt av våra saker via Tradera, ganska så briljant eller hur? Förutom det så går alla pengar från Traderaauktionerna oavkortat till organisationen Kvinna till Kvinna!

MockakjolMockakjol

Jag auktionerar ut den här pärlan till mockakjol som jag fyndade på Myrorna för lite mer än två år sedan (här hittar ni inlägget om hur jag fixade till scallopkanten på kjolen). Jag älskar den otroligt mycket och har inte riktigt velat släppa taget om den. Men den har sorgligt nog gått och blivit för liten för mig. Men nog med depp, för nu kan den ju bli din! Om du vill buda på denna fina kjol som 28(!?) andra personer redan har gjort idag så hittar du auktionen här. Men du kanske hellre vill buda på en fika med Sandra Beijer eller ett studentklänningskit som Elsa Billgren har satt ihop, de annonserna och många fler finns här.

Posted on: 4 Comments

4 Responses

  1. Maria says:

    Åh den är så himla fin! Kul att ni traderar ut saker till så bra ändamål!

  2. Rebecca says:

    Åh vilken fantastisk blogg, här stannar jag!

Leave a Reply