Vintagebloppis den 4 maj.

Den perfekta kjolen.Myrorna, frukostklubben och vimplar

Idag är det äntligen dags för Vintagebloppisen! Kanske vill du köpa kjolen på bilden högst upp, skorna på den nedersta bilden eller så vill du bara säga hej till mig eller någon annan bloggare. Hur som helst så tycker jag att du ska gå på vintagebloppisen, här kommer lite praktisk information:

Var: Kristinehovs Malmgård, Kristinehovsgatan 2, Stockholm. T-bana Hornstull, röda linjen.
När: 4 maj 2014, kl 11.00-17.00.
Inträde: 40 kr. Hälften av inträdet går oavkortat till Kvinna till Kvinna som jobbar för kvinnor, jämställdhet och fred.

Hoppas att vi ses där!

 

3 Responses

 1. Madeleine says:

  Fick du mycket sålt? Och dina prints, finns de att köpa på något annat vis?

 2. Jeanette says:

  Attans att jag missade det här! Det har gått rykten om att det var ruggigt bra.

 3. Elin says:

  Hej på dig Emelie! Jag var på vintagebloppisen som volontär, jag gick förbi och pratade med dig några gånger under dagen. Toppen rolig dag. Visste inte om din blogg tidigare så kollade upp den nu efteråt. Dina illustrationer är fantastiska och jag blev verkligen inspirerad på att börja rita. Andra säger att jag är kreativ men vet inte hur jag ska uttrycka allt. Har aldrig ritat på det sättet förut, ska nu ge det ett försök. Gillar framförallt att fotografera. Jag undra om du ritar för hand eller på dator?
  Kram

Leave a Reply