Vi ska flytta!

För första gången av alla 6 gånger vi har flyttat i Stockholm flyttar vi helt av fri vilja, vi liksom bekvämlighetsflyttar. Alltid annars har det vart för att vi inte får stanna, eller för att det är för dyrt. Nu flyttar vi för att vi vill bo större. Det är för trångt för oss två på 29 kvm, speciellt med tanke på att Carl pluggar otroligt mycket hemifrån. 
collage01
Bilden med den fina sänggaveln med målat i de finaste nyanserna av grönt bakom tillhör Agnes. Resterande bilder hittar ni källor till här.

ritning_blogg
Här är ritningen på vår nya lägis, som lägligt nog ligger 6 våningar upp i exakt samma hus som vi bor i nu. Bekvämlighetsflytt är verkligen ordet. Den är liksom som två lägenheter vi bor i nu bredvid varandra, är så pepp på ett sovrum att ni anar inte!!

Posted on: 8 Comments

8 Responses

 1. Maria says:

  Åh vad kul! Grattis!

 2. hejregina says:

  men åh vad skönt för er! hurra!

 3. Vicky says:

  oj! verkligen bekvämt. skönt och kul och grattis!

 4. ISA says:

  grattis grattis! känner lyckan :))

 5. lisa says:

  grattis! :) vad skönt och bekvämt :)

 6. Millie says:

  Brimham Rocks are brilliant – Matt and Sam used to love going there when we lived in York. Glad you’re all back to hectic activity this week (always feel like serial unee-rachidver whenever read yr blog) – take care

 7. —Il y a à la fois des installations militaires et des installations industrielles et agricoles ……Quant à celle qui comporte une sorte de nappe en grille, je pense que l’objectif a été mal nettoyé ou alors un montage………

Leave a Reply