Vår i Amsterdam

Först- fan i mig vad fint det är att ni är kvar. Blir helt peppad och glad av det! Men nu till det som har dröjt ett halvår, nämligen bilderna från Amsterdam. Jag har faktiskt hunnit vara där en gång till sedan dessa bilder togs, så det finns en drös digitala bilder att slå ett getöga på även! Men nu, engångskameran från slutet av april:
amsterdam_0001 amsterdam_0005 amsterdam_0008 amsterdam_0010 amsterdam_0011 amsterdam_0014 amsterdam_0015 amsterdam_0016 amsterdam_0017 amsterdam_0018 amsterdam_0020 amsterdam_0021

Vår, kompisar, museum och en miljard med fina hus. Tycker om Amsterdam så himla mycket, det känns som hemma. Så snällt. Annars, jag älskar att fota med engångskamera, jag gillar verkligen hur det blir och det faktum att en inte kan kolla resultatet direkt.

Posted on: 9 Comments

9 Responses

 1. Matilda says:

  Fint! Hoppas du är tillbaka för att stanna

 2. Kaneli says:

  Du tar ju dessutom sjukt drömmiga bilder med engångskameran, tycker ändå det är en talang i sig :)

 3. Ellen says:

  Åh! Gilla, gilla, gilla! Måste verkligen se till att besöka Amsterdam någon gång, verkar vara så härligt.

 4. matthea says:

  Så himla fint! Ska faktiskt resa till Amsterdam nu på fredag! Vilken pepp! Har du några favoritplatser som man måste se förutom liksom Foam och Rijksmuseum? (Och helst även när det är 10 grader.)

  • Un vélo says:

   Åh men lyllo dig! Bästa staden! Jag tycker du ska besöka http://www.stedelijk.nl/, mitt favvo museum i Amsterdam. Om du har lite tid över så kan du ta båten över till nord (går från centralstationen och är gratis) och gå hit http://www.pllek.nl/ en svinmysig restaurang med massor utav god mat. Annars så är ca varje gathörn värt att se. Ha det bäst!!

   • matthea says:

    Tack för tipsen! Ska absolut ta båten, älskar vatten och båtar, det känns alltid fint och lite fritt och äventyrligt. Jag ser väldigt mycket fram emot resan – nederlänningarna verkar ju fatiskt ha väldigt bra smak och mycket design tänk känns det som. Ska bli mysigt att bara gå runt och upptäcka staden!

 5. Meg says:

  men wow! dessa bilder är ju helt fantastiska. var i amsterdam i våras men blev inte så impad, men dessa bilder får mig att vilja göra ett återbesök!

Leave a Reply