Valborg, ett gäng kompisar och lite mer vintagebloppis.

Förra veckan var det valborg men jag kunde inte åka till Uppsala för jag hade ju en B-uppsats att skriva.
Valborg och vintagebloppis
Men ElsaMaria hade precis lika mycket att göra i skolan hon, vilket jag tyckte var bra för en gångs skull!
Valborg och vintagebloppis
Elsa hade med sig rosa bubbel och sin snälla klasskompis Mathilda!
Valborg och vintagebloppis
Jag och Carl lagade massor med pizza som vi åt tillsammans runt vårt lilla bord. Vi var fler personer än vad vi hade stolar= precis som det ska vara!
Valborg och vintagebloppis
1 maj var jag på ett sista möte inför Vintagebloppisen och så bakade Carl ett jättegott bröd. Gotlandslimpa tror jag det hette.

Skärmavbild 2014-05-09 kl. 08.19.27

Resterande tid bestod av märkning av kläder, b-uppsatsskrivande och utskrivning av illustrationer. Men på lördagen fick jag besök att ett gäng vänner. Vi åt soppa och bokade resa!!
Valborg och vintagebloppis
Emelie och Josefin sov över hos mig och hjälpte mig att bära alla mina saker till Vintagebloppisen, tack!! <3 Väl där ställde vi i ordning allting och träffade bland annat fina Isabelle.
Valborg och vintagebloppis
Vi träffade såklart Elsaockså, hon hade mer saker än en småskalig butik! Alla sålde så makalöst mycket fina saker. Jag önskar att jag hade haft tid att gå runt och fynda, nu slängde jag bara avundsjuka blickar på alla som kom till mig och visade upp sina kap.
Valborg och vintagebloppis
Men jag hade hur trevligt som helst och det var så kul att flera av er kom fram och hälsade! Förutom allt det bra så fick jag halsbandet ovan från Pill i present i slutet av dagen. Älskar presenter!

6 Responses

 1. Mikaela says:

  Vart ska ni åka? :) Åh hade så velat komma på bloppisen, men hade också massa plugg :(

 2. Elsa says:

  Hallå eller? Är det bra att jag får plugga? ;).. Men mycket trevlig valborg må jag säga. Jag bloggade precis också om det, hihi. Puss!

 3. Maria says:

  Fint halsband! Åh hade också velat komma på bloppisen, men bor i fel stad.

 4. Åh vad trevligt det ser ut att ha varit :D

 5. Fröken H says:

  Vilken fin valborg! :)

 6. Louise says:

  Hej! Har du hört talas om tävlingen Tagga Västerås?

  I samarbete med Västerås stad arrangerar Designa Din Framtid en Instagramtävling. Tre lyckliga vinnare får två biljetter var till Cityfestivalen!

  Tagga Västerås! är en tävling där du får chansen att tipsa om ditt favoritsställe i Västerås. Är det parkbänken med den perfekta-dingla-med-benen-höjden? Är det kanske en avskild del av skolgården? Eller eventuellt stadens i särklass bästa picknickställe? I en stad på mer än tusen kvadratkilometer finns det säkert ett ställe eller två som du vill tipsa om och garanterat ännu fler platser som du inte ens upptäckt än!

  Ta en bild på ditt smultronställe och lägg upp den på Instagram med hashtaggen #taggavästerås.

  taggavasteras.com

Leave a Reply