Vad jag jobbar med och ett tips.

Vad kul det var att ett gäng av er kommenterade på förra inlägget. Hade liksom glömt bort att ni fanns där på andra sidan skärmen, kram på er <3  En av er, Ann närmare bestämt,  undrade vad jag jobbar med nu i sommar. När jag tänker efter så har jag nog inte berättat det för er. Så här kommer det lite kort: På dagarna sitter jag på ett kontor i utkanten av Västerås och jobbar med ekonomi. Jag öppnar post, knappar in siffror i datorn, kontonummer, kostnadsställe och den faktiska kostnaden såklart. Det är väldigt monotont så jag passar på att lyssna på massor med sommarprat och så många avsnitt av stil i p1 som jag bara kan. Jag har insett att de två programmen är de som jag faktiskt lyssnar på, de andra liksom zonar jag ut ifrån och börjar dagdrömma. P3 dokumentär går också ganska bra. Men de är nästan lite för långa för min otåliga hjärna.

Ett avsnitt som jag verkligen fastnade för i STIL är det om Toto Koopman. Hon var modell, spion, överlevare av ett koncentrationsläger och hon sket totalt i att gifta sig och skaffa barn och levde öppet med både män och kvinnor. Det kändes lite som om  hon hann leva 100 olika liv, för jösses vad mycket hon upplevde. Klicka här för att lyssna på avsnittet!

totokoopman
Himla, ball och spännande person! Kanske kan tipsa om ett gäng till om ni vill? Har gått och blivit lite utav en expert!

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. Lisen says:

    Stil i P1 <3 Mitt allra bästa program, håller på att lyssna igenom hela arkivet och är snart klar med 2012, pjuh! Längtar verkligen till avsnittet om Toto Koopman, lät ju superspännande!

Leave a Reply