Vad har du för smeknamn? Shopocholic.

Det händer mer än en gång i veckan att någon jag känner kallar mig för shopoholic. Vad kan jag säga? Love fades away, things are forever. Närå men jag gillar kläder, och saker. Kan jag köpa något jag vill ha så ser jag inte riktigt någon anledning till varför jag skulle låta bli.

 Jag tycker det är viktigt med material, jag är en sån som kollar på tvättlappen och på riktigt skiter i att köpa ett plagg om det är i ett dåligt material. Jag är lite paradoxal med mitt hållbarhetstänk och min smått överdrivna konsumtion. Men nu kollar vi på lite jackor. Först massor med fina från pinterest, och sen ett gäng som man faktiskt kan få tag på.
pinterest_jackor
Drömmiga jackor, är så jäkla sugen på en dunis! Bilderna ovan hittar ni källor på här.

jackor

Dessa rackare finns i butik. Alltså en broderad mörkblå pälsjacka, den är ba wow. Jag tycker verkligen om mönster! Fett fin A-linje jacka och två härliga dunisar. Alltså den längst ned (från h&m) ser ju faktiskt för taskigt ut bredvid den gråa med dragkedja från weekday. Älskar även fårjackan från Other stories. Blir så exalterad av materiella ting. Tänk så skulle jag vara såhär pepp när jag swieapade på tinder!? Synd att ingen är lika wow som pälsjackan med blommor <3

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. Christin says:

  “Jag tycker det är viktigt med material, jag är en sån som kollar på tvättlappen och på riktigt skiter i att köpa ett plagg om det är i ett dåligt material. Jag är lite paradoxal med mitt hållbarhetstänk och min smått överdrivna konsumtion” – fint med en ärlig och genuin reflektion som många nog kan känna igen sig i. I alla fall jag och jag har saknat det.

 2. Jenny says:

  Du kan ju inte vara seriös med att köpa en dunjacka?!
  Har du inte sett hur ankorna och gässen skriker av smärta när deras fjädrar dras lös från dom? Hur kan man vilja att djur ska gå igenom sådant där? Finns massa varma jackor som inte innehåller dun, varför inte köpa en sådan? FÖr att du inte vill frysa? Bor du på antarktis? Nä precis.
  Jag bor väldigt mkt mer norrut än dig och har aldrig haft dunjacka och jag är väldigt frusen av mig, och ändå så fryser inte jag i mina jackor.
  Finns många videor på youtube som visar hur gässen och ankorna går igenom för att du vill ha en dunjacka :'( här är en bl.a
  https://www.youtube.com/watch?v=QnnkHgyqARQ … o här en till

Leave a Reply