Två tips.

Här kommer två tips, en fint, knäppt och roligt och ett himla viktigt och för mig lite ångestframkallande.

Denna vecka och två framöver över vi helt blandade på Hyper. Jag jobbar i en grupp med en person från varje inriktning. I min nya lilla grupp går det en kille som heter Adam Lindfors som har ca den bästa sidan i världen. Han är nämligen obsessed av mopsar och har en hel tumblersida där han ritar in dem på omslaget till kända filmer. Kollar bara, så jäkla bra:

pugsinmovies

Klicka på bilden för fler illustrationer!

blogg_flora

Tips nummer två är Floras inlägg om att äta djur. Ångestframkallade pga köpte den boken för ca 3 år sedan men klarade inte av att läsa hela för jag insåg att jag inte skulle kunna äta kött igen om jag läste klart boken. Men detta var en himla bra påminnelse och jag ska fasiken läsa klart den så snart som möjligt. PEPP!

Annars så skulle jag vilja be er att tipsa om er favoritblogg/hemsida. Jag är i stort behov av nya internetvänner att läsa om och tycka om och jag kan inte tänka mig några bättre än er att fråga. Så tipsa om era favoriter (du själv eller andra!) så gör jag en grym sammanställning av guldkornen här sen!

15 Responses

 1. Amanda says:

  Alltså mopsarna, så söta, haha :)

 2. lovisa says:

  men åh, mopsarna! och boken! BRA TIPS. jag hade faktiskt boken på reservationslistan på bibblan och skulle hämta ut den samma dag som jag läste floras inlägg. är (ju) demi-veg sedan ca 11 år tillbaka men en kan aldrig bli fullärd. jag är noga med vilken fisk jag köper och “slentrianäter” inte fisk utan det är något jag unnar mig. precis som jag tycker det ska vara för köttätare och kött.

  nåväl, bloggar. jag struntar i jantelagen och tipsar om min egen! vet inte om du läser den, men kläder/mat/foto/livet som en ganska typiskt blogg nu för tiden. jag gillar den iaf. och så tipsar jag om wilderness.webblogg.se också, men hennes känner du säkert till. samma teman där, och helt glasklart fantastisk!

 3. Helly says:

  Ja bort med jantelagen – jag tipsar också om min blogg! Handlar mest om häst, fest och veggiemat. Samt en del bildkavalkader från diverse resor och utflykter.

 4. ja Floras inlägg om den där boken är så jäkla bra. trots att jag själv är vegan så har jag faktiskt inte läst den (men ska snart). välkommen att läsa min blogg vetja! jag är en vegansk feminist och fotograf i Göteborg, så min blogg fylls mest av saker som har med det att göra. älskar 90-talet och katter i övrigt.

 5. Maja says:

  Jag tipsar om traningsgladje.se för att hon har en så sund inställning till träning. Och så tipsar jag om matildasalmen.blogg.se som jag har följt i en himskans massa år och det är så härligt att få följa med på hennes utflykter och strapatser och att få kika in i hennes och hennes familjs liv.
  Jag bloggar alldeles för sällan för att våga tipsa om mig själv dock..haha . Måste skärpa mig!:)

 6. Maria says:

  Då struntar jag med i Jantelagen och tipsar om min egen! Bloggar om vardag/tjocka katter/fina böckernoch skor/massa foto och just nu är det mycket bröllopsfotografier!

 7. Mikaela says:

  Min blogg handlar inte så mycket alls om mig själv, utan i stort sett bara pyssel, hantverk och illustrationer, saker jag skapar helt enkelt. Och lite balkongodling! Oftast med en beskrivning till så att man kan göra egna varianter.
  http://bympv.blogg.se/

 8. Nastasja says:

  Hur grymma mopsar! Och den där boken ligger på mitt köksbord och jag har samma tankar om att jag aldrig kommer kunna äta kött igen efteråt… Ska ta tag i det där.

  Tja, om alla andra tipsar om sina egna så gör jag det med (fisk i strömmen hehe) – foto, massor med mat, resor och sånt. Annars vill jag tipsa om http://www.theroadishome.com/ som är gudinna på att fota och skriva även om det inte uppdateras jätteflitigt. Och http://jonaspeterson.com/ som får en att vilja gifta sig direkt och be honom fånga the moments. Så himla duktiga!

 9. Frida says:

  Åh vad coolt med mopsar! Ska följa direkt.

  Annars så tycker jag, för första gången i livet, att min blogg faktiskt börjar bli väldigt rolig att skriva – och förhoppningsvis att läsa. Har precis precis börjat livets äventyr i och med att jag flyttat till Brighton och bloggar om allt vad det innebär(dvs. second hand-fynd, engelska äventyr, min drömmiga engelska pojkvän och typ te). Vore superkul om du hade tid att kolla in, då jag tycker så himla mycket om din blogg!

 10. Anna María says:

  Så fina mopsar!
  Jag skulle vilja tipsa om två för mig nya bloggar som jag har hittat i somras. Första ut är emmylinneas .se och den andra är amandaberglund .com /blog (har strulat med att kommentera när jag hade flera adresser i kommentaren) Så fina bilder på båda bloggarna.

  Sen vill jag tipsa om min egen blogg också. Vardag, DIY, resor, mat och andra påhitt skriver jag om där.

 11. Sandra says:

  En på mitt jobb sa att hon varit här inne och tipsat om min blogg men eftersom jag inte ser det någonstans gör jag som några andra och skriver min egen blogg som ett tips ;)

 12. Ann says:

  Jag vill tipsa om min väns blogg som kanske inte är så värst munter, men som får en att uppskatta sitt liv lite mer.

  Hon är 25 år, har tre kroniska sjukdomar och är för det mesta bunden till sitt hem och sin säng. Hon kämpar med sitt helvete men gör allt vad hon kan för att få sitt liv tillbaka.

  Dessutom innehåller bloggen massor av fina texter och fotografier.

  vinglamedvingar.blogg.se

 13. elise says:

  du kanske redan vet om den då kvinnohat tipsade om den för ett tag sedan MEN jag tipsar om den ändå: min instagram EdAwareness
  där försöker jag sprida kunskap och krossa myter om anorexi och andra ätstörningar. viktigt, viktigt! inte ett bloggtips men ändå. följ och sprid gärna! :)

 14. Lisa says:

  Jag har ju en liten blogg, vet inte om det är värt att tipsa om, men titta gärna in om du skulle bli sugen! Men något som definitivt är värt att tipsa om är mina supervettiga och väldigt roliga vänners blogg, makesomethingfine.wordpress.com !

  Är förresten också supersugen på att läsa den boken, speciellt efter recensionen!

Leave a Reply