Två snabba skisser

Innan jag fick för mig att måla väggen hemma så hängde dessa små skisser uppe. En favoritsyssla i livet för mig är helt klart att kolla på random serie (den får inte vara för bra) och måla/skissa/rita samtidigt.  Dessa små blad och kvistar ritade jag när jag kollade på vikings (typiskt halvbra serie) för några veckor sedan. 
Snabbskisser
Scannade nyss in dom i datorn lite snabbt. Tycker de blev rätt fina och våriga! 

Posted on: 7 Comments

7 Responses

 1. H says:

  Haha ja typiskt bra med halvbra serier när det ska skapas. Jag försökte sticka till en kinesisk film en gång, det gick inte alls… Måste vara på svenska eller engelska också :P Vikings är bra till frisyrinspiration också hehe. Mysigt med växter :)

  • Un vélo says:

   Haha ja, jag försökte med en fransk film förut – hade lite hybris över mina franska skills, gick ej bra att hänga med!

 2. Maja says:

  Wow! Jag är blown away av din talang! Gjorde du dessa på en dator eller på fri hand? Önskar med hjärta och själ att jag hade din talang!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Kähler kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

 3. sandra says:

  åh så fina! de är inte till salu möjligtvis? särskilt den till höger är jag intresserad av isåfall. :*

Leave a Reply