Två frukostar och en fika.

Den här veckan som gått har jag inte haft så mycket schemalagda lektioner vilket har vart otroligt skönt. Dock har jag gått och blivit lite sjukt vilket inte är så bra med tanke på att vi ska flytta ca allt vi äger nu på måndag. Hur som helst så har jag kunnat äta lyxfrykost hemma mitt i veckan!
Drukost och fika
Jag har faktiskt kunnat lyxfika också för i söndags så bakade Carl kanelbullar på surdeg=  det godaste jag smakat i livet typ.
Drukost och fika
Drukost och fika
Annars så har jag druckit en himla massa smoothies. Jag gör mina på banan, hallon, blåbär turkisk yoghurt och lite äppeljuice.
Drukost och fikaDrukost och fika
Sedan så har Carl bakat ett formbröd med massor utav frön. Älskar frön och nötter i bröd. Och så har jag passat på att dricka te ur de fina kopparna som vi måste lämna kvar här i lägenheten som vi hyr i andra hand. Nu ska jag baka något gott och packa ner hela lägenheten. Börjar bli nervös över flytten (jag vet ju inte hur den nya lägenheten ser ut än ju!!).

Posted on: 8 Comments

8 Responses

 1. Beatrice says:

  Så himla mysigt och samtidigt superläskigt med att flytta! Och jag kan bara känna sorgen i att behöva lämna Mon Amie-porslin som inte är ens eget… Usch. Hoppas den nya lägenheten blir finfin!

 2. lovisa says:

  så himla spännande med flytten! ska bli fint att följa dig (er) in i nya läggisen.

 3. Men alltså åååååh!!! Dör vad mysigt!

 4. jennifer says:

  Åh, t o m jag blir pepp på er nya lägenhet, haha! Så fint och bra ju!

 5. Nicolina says:

  Lycka till med flytten, ska bli spännande och se hur den ser ut på de nya stället! sen måste jag som samlare på glas säga att det översta genomskinliga glaset var ur fint :)

 6. bea says:

  mm buuullllar

 7. Sophie says:

  looks so good! mmmm <3

 8. emma sundh says:

  Alltså, GLASEN!!!

Leave a Reply