Två fredagstips.

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan efterlyste bloggar, bad er att tipsa om era egna och andras? Här hittar ni alla fantastiska tips. Flera av era bloggar läser jag ju redan (är bara hemskt dålig på att kommentera, sämst) två av bloggarna det tipsades om fastnade jag lite extra för.

spicegirl01

spicegirl02

spicegirl03

spicegirl04

Först ut är denna mysblogg med det episka namnet http://spicegirl.ratata.fi/blogg/. Kaneli som driver bloggen tar så himla mysiga bilder tycker jag. Får så jäkla mycket höstpepp när jag hänger där!

static.squarespace-1

static.squarespace

unni01

Processed with VSCOcam with s2 preset
Unni pluggar på HDK och tar även hon så himla fina bilder, framförallt så skapar hon så jäkla mycket fint. En guldgruva för er som gillar grafisk design och illustration. Tyvärr uppdateras bloggen ej så ofta men kikar in då och då för att bara gå igenom arkivet om och om igen pga så mycket fint!

Glad fredag på er, idag ska jag och massa andra fira världens bästa Sofia som blir 23 år idag! Hundra grattis till dig!!

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Hanna says:

    Hej Emelie! Jag har tänkt söka till Hyper island, och hade behövt din hjälp. Vet inte vilket program du går eller sådär, men vet du om man kan sammanställa sin creative task i mer eller mindre en uppsatts? Eller måste resultatet visas i någon slags film/webbsida osv osv?

    • Un vélo says:

      Hej Hanna! Det finns inget rätt/fel sätt att presentera sin creative task på. Jag vet en kille som går motion creative som inte ens gjorde en film utan bara beskrev sin ide rätt upp och ned på ett A4. Allt handlar om idéen och hur väl du kan presentera den. Jag kodade till exempel en hemsida och presenterade min idé så, vilket också gjorde att jag hamnade på ett program som handlar om kod osv. Ett tips är att söka flera program, för sannolikheten är stor att du tycker att du passar strålande för ett program medan de som placerar folk i programmen tycker du passar strålande någon annanstans :) lycka till och hoppas att det här röriga svaret var till någon hjälp!

Leave a Reply