Två från i fredags.

I fredags släpade jag med mig min systemkamera hela långa skoldagen för vi skulle nämligen ut till Drottningholm med klassen!
Två från i fredags

Väl där var det såklart förbjudet att fotografera, så oerhört trist för det fanns så mycket fint att föreviga. 
Två från i fredags

Efter besöket Drottningholm och Magasin 3 mötte jag upp Emelie och Sofia i stan för fika. Vi gick till Gildas rum, tycker det är så mysigt där! Efter en lång fika drog jag hem och somnade, helt utmattad efter en lång vecka med uppsatsskrivande och jobb.

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Jessica says:

    Åhh, längesen jag var på Drottningholm nu. Vi brukade cykla dit och springa i labyrinterna när jag var barn.

  2. Maja says:

    Åh, då VAR det dej jag såg på buss 177 när jag åkte hem från jobbet på Ekerö. Är så dålig på att föra över ansikten från bild till verklighet så jag klurade ett tag och kom nog ändå fram till att det var du som satt där. :)

Leave a Reply