Tre bra saker.

cropped-mnd1

Igår kom jag över ett väldigt långt, mycket bra, inlägg om skapande av Monkinodraw. Att skapa, rita måla och sånt är inte alltid lätt, speciellt inte när en går och jämför sig med alla andra som är 100 gånger bättre än en själv. Det råkar jag nämligen göra hemskt ofta vilket leder till att jag sjunker djupt ner i jorden med en sten som placerar sig ovanför mitt huvud, det blir jättesvårt att ta sig upp med andra ord. Precis som Moa skriver så kände jag att det blev 100 gånger lättare att rita/måla/skapa när jag insåg att det inte existerade någon övernaturlig rit-gen som bara vissa få lyckliga genier satt inne på. Rit-genen är bull shit för alla kan. Läs inlägget här för att få 100 kilo pepp eller klicka på bilden.


Nu till bra sak nummer två, kommer ni ihåg det där med torsdagsteman? Det går i alla fall ut på att en varje torsdag ritar en bild på ett tema. Jag tycker det är ett väldigt bra sätt att liksom komma igång med att rita lite. Vad det är för tema varje vecka kan man hitta här bland annat. Denna vecka är det tema Hemligheter. Ska försöka lyckas knåpa ihop något tills på torsdag och visa för er!


Skärmavbild 2013-09-10 kl. 18.43.25

Bild som @spaceherosuits tog under den konserten jag missade </3


En till grej för er som gillar musik, och det gör en ju, är att James Blake kommer till Sverige och spelar den 4 oktober!! Jag missade tråkigt nog honom på Way Out West, så jag blev verkligen helt överlycklig när jag fick reda på detta. Bokade biljetter i morse. Det kommer bli så himla fint och bra! Här kan en boka biljetter.


Okej, en sista sak, som inte är ett tips eller så. Men jag vill verkligen tacka alla er för alla snälla ord om den nya bloggen. Har blivit så himla glad varje gång jag har loggat in här nu de senaste dagarna. Ni är bäst!!

Posted on: 3 Comments

3 Responses

 1. Maria says:

  Åh, jag håller verkligen med. Älskar rita men kan bli helt opepp och nästan deppig för jag jämför mig så mycket ibland. Torsdagstemana är ju jätteroligt, jag ska också börja göra dom igen!

 2. smäm says:

  Vad kul att du vill vara med. Tack för länken! :) x

 3. tyraelvira says:

  ÄLSKAR det inlägget om att rita. läste det till mitt morgonkaffe och efter skolan gick jag direkt och köpte mig ett block. älskar ju att rita men så blir jag så beviken (?!) när det inte blir som jag tänkt mig/blir så bra som de jag ser upp till ritar. vilket ju är HELT orimligt egentligen.

  kram!

Leave a Reply