Tre bra saker

Om en jobbar med att distribuera media på Facebook så kommer en över sjukt mycket länkar under dagarna. Jag sparar det mesta. Det går att göra på Facebook förstår ni, save link, min bästa funktion. Här kommer ett litet urplock från vad jag har sparat den senaste tiden.

818335 818446 818530

Tunnelbanan i Moskva är så sjukt fin. David Burdeny heter snubben som fått tillstånd att fota tunnelbanan när den vart stängd. Här finns alla bilder. Annars, vill åka till Moskva så himla gärna. Känns fett.

Skärmavbild 2015-11-24 kl. 14.15.21
En sån himla fin visualisering av tidsuppfattning, om varför tiden känns annorlunda ju äldre man blir. Så ha tålamod och skrolla igenom sidan. Klicka på bilden eller här för att komma dit.

Årets julklapp blev, om ni har missat det, en robotdammsugare. Personligen tycker jag att denna iPhone Quick-Draw borde ha kvalats in. Vart kan jag köpa en? Känner att jag kommer bli lika redo som killen ovan om jag äger en!!

Posted on: 6 Comments

6 Responses

  1. Mikaela says:

    Wooow på tunnelbanan! Tidslänken var sjukt intressant också!

  2. Amanda says:

    Länken om tidsuppfattning var riktigt intressant. Har aldrig tänkt på det sättet innan.

  3. Anna María says:

    Men LOOOOOL på killen med Quick Drawn!! Så bra! Nu ska jag kolla tidslinjen.

Leave a Reply