Tre bra blogginlägg

f1606ca8199e3cb4d6ad91e9491a0a36_686x0_c_t3_55

Flora har bett sina läsare att skicka in outfitbilder och det är så himla fint att se tycker jag! Här är inlägget.

foreefter_532e065cddf2b351df32fffa

Jennifer har gjort en väldigt bra guide över hur hon redigerar sina fina bilder. Det är himla lika det jag gör men jag brukar som standard ha Grönt och Gult som färger där Jennifer har brunt och vitt. Sjukt fin och lärorik guide!

Untitled
Klicka på bilden för källa.

Sandra har gjort ännu ett inlägg där man kan söka en brevvän! Tycker det är så fint att läsa allas små kontaktannonser, det var bland det bästa jag visste när jag var liten; att läsa folk som sökte brevvänner i bamsetidningen, så kommentarerna är för mig som en liten guldgruva!

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. red says:

    Oj, fick en liten chock då jag såg mig själv på din blogg :D i blommiga kjolen! Älskar Floras idé, så himla kul att se personerna bakom kommentarerna osv!

  2. La Linda says:

    Tack för länken till Jennifer, fick mig en kreativ aha-upplevelse där. :))

  3. Bettie says:

    Spécial quand même qu’au XVIII ieme siècle on pouvait montrer et même déclarer son désir, alors qu’en 2012 on est certain de se faire revirer comme un ma02ropre&#8p3l;.

Leave a Reply