Torsdagstema på en fredag.

val_test_corp

Veckans tema var ett streck, jag gjorde många och skuggade hela valen med massor med små sträck ist för med prickar så som jag brukar göra när jag skuggar med bläck. Jag tog in bilden i datorn och la lite färg på den nu snabbt. Det kändes verkligen att jag målat mest med akvarell den senaste tiden, var helt ovan vid det digitala. Men så här blev veckans lilla skiss i alla fall.

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. lovisa says:

  herre, så fint! du är verkligen grym! minns att du skrev något inlägg om prestationsförmåga, men din prestation är ju alltid riktigt härlig. på ett sånt där spontanmysigt sätt. om du förstår hur jag menar.

  (ps. hoppas inte den här kommentaren ger dig framtida prestationsbehov…)

 2. Victoria says:

  tappar ord över hur fint du tecknar! Kan inte hålla borta leendet på mina läppar då jag tittar på din blåval, så fin som den är~

 3. Anna María says:

  Så himla fin val!!! Du är superduktig!

Leave a Reply