DIY test tube vase

I veckan som var så hade jag en ledig dag, på en vardag (vilket händer ca aldrig). Det var sjukt välbehövligt pga i måndags hade jag assessment, vilket innebär att jag inför en expertpanel från branschen ska bevisa att jag har lärt mig en massa under mitt första halvår på Hyper (så svårt och nervöst!).

DIY vitro vase
Eftersom jag var ledig åkte jag till Material där jag köpte massor med nödvändiga småsaker, som ett provrör och kork.
DIY vitro vaseDIY vitro vaseDIY vitro vase
Av provröret och korken fixade jag ihop en liten vas. När jag och Julia flanerade runt på Material för typ två år sedan köpte hon liknande prylar och gjorde samma sak som jag gjort ovan om jag ej minns fel. Jag tänkte då att jag köper det sen…vilket visst blev väldigt mycket senare. Är hur som helst himla nöjd med vasen!

Posted on: 8 Comments

8 Responses

 1. christin says:

  Hehe, känner igen det där med att man tänkte en tanke för två år sedan och sen tog tag i det. Men väldigt fint så tur att det blev av!

 2. Beatrice says:

  Den är så himla fin! Vet du om Material bara finns i Sthlm eller om den finns kanske i Göteborg eller Malmö också? Eller har planer på att öppna här?

 3. Sandra says:

  Så himla fint! Älskar verkligen ljuset i bilderna <3

 4. […] Här ovan är också ett exempel på hur du kan göra en själv. För mer info, kika in på denna bloggen. […]

 5. […] fint vare’ i min provrörsvas förra veckan. Vasen har jag gjort själv, här hittar ni ett inlägg om hur jag gick tillväga för att göra […]

 6. […] Nästa lilla projekt blir att göra en stående vas av det stora provröret med. Drömmen är denna fina provrörvas tillverkad av […]

Leave a Reply