Taxinge slott och sju(hundra) sorters kakor.

Taxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och MariefredTaxinge slott och Mariefred


I sommar bodde jag, som ni kanske vet, hemma hos mina föräldrar i 6 veckor. På vardagarna jobbade jag på Ica och på helgerna hälsade jag på Carl i Stockholm, hängde med vänner eller hittade på äventyr med min familj. En söndag bestämde jag, mamma och Johanna oss för att åka ut till Taxinge slott och äta så många kakor vi bara orkade. SÅ GOTT. Efter det åkte vi in till Mariefred och gick runt lite, jag hade aldrig vart där förut och blev himla överraskad över hur mysigt det var! Vi hittade även en sjukt mysig liten butik där vi alla köpte varsin asfin karta över Paris.

Idag hade jag förresten min första föreläsning på Hyper och alltså. DEN VAR SÅ BRA! Det handlade om creativitet, vad en idé är och en kan tänka när en skapar osv. Himla spännande. Imorgon ska vi ha en föreläsning om hur man maximerar sin hjärnkapacitet, så spännande!! mvh nörden

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. Nastasja says:

    Det ska bli så himla kul att få läsa om din tid på Hyper mvh en väldigt intresserad läsare! :)

  2. Maria says:

    Åh det ser supermysigt ut! Och kul med bra föreläsningar, det ör ju guld värt.

  3. Anna María says:

    Åh vad kul att åka till Taxinge, har varit sugen på att åka dit och frossa i kakor.

Leave a Reply