Tacos, vimplar och presenter.

Jag har haft världens långhelg från torsdag till måndag! Exakt vad jag har lagt ned min tid på får ni se bättre snart men här kommer en liten snabbversion. 
instanov03_800
I torsdags inledde jag med långfrukost och tacos. När det blev fredag gjorde jag mig redo för bio (vi såg catching fire, bra var den!) och så hängde jag upp massor med vimplar i vardagsrummet. På lördagen slog jag in paket och tog mig till Bianca och Erik, det är deras fina vardagsrum ni kan se på sista bilden! Nu ska jag gå igenom alla 300 bilder jag tagit med systemkameran under dessa dagar,puh!

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. Alex says:

    På sista bilden så är det typ en “byrå” vad kallas den typen? Eller är det något speciellt årtal? Tycker dom är superfina men vet som inte vad jag ska googla på om jag vill ha en=)

Leave a Reply