Sy din egen kimono, en text om kärlek och en chinchillabegravning.

Jag älskar att några av er är kvar här och säger hej fastän jag är lite halvdöd! Så himla fint, tack och bock!

Under tiden jag vart enarmad och kreativtparalyserad (är fortfarande det sistnämnda) har internet levt vidare och vart sådär bra som bara internet kan vara ibland. Det bästa har jag sparat på bloglovin så här kommer tre favoriter. För att komma till blogginläggen är det bara att klicka på bilderna eller på texten som är tjock, bold, strong, ja ni fattar.

a1623cc2fac77cc885b5ffec05dc5d5e_980x0_c_85_s_v4
Förra sommaren vann jag en budgivning på tradera på ett mönster i hur en syr en Kimono, jag betalade, men så fick jag aldrig något mönster. Det sög. MEN! Världens bästa Sara har gjort en guide över hur en syr just en kimono så nu kan jag ju äntligen göra än själv.

cnv00001min_55c22f7ee087c377d13a03a5
Jennifer skriver så sjukt fint om hur det är att träffa personen en är kär i efter 4 veckor ifrån varandra.

Hey, it’s nice to see you.

Han möter mig vid flygbussen efter fyra veckor isär. Fyra veckor av pixliga skypesamtal och fickan vibrerande av hur-mår-du-sms. Vi går hand i hand, med resväskorna rullande bredvid oss. Det känns så självklart. Direkt.

Mitt nya lägenhetskontrakt börjar den 1 september, fram tills dess bor jag hos Otto, hans mamma, Diana och katten Chubby. I lägenheten med knarriga trägolv, där köket är en djungel, i rummet där väggen täcks av murgröna och morgonljuset draperar väggarna i absolut perfektion. Där somnar vi tätt intill, så nära som det går, varje natt. Och vaknar intrasslade i varandra och täcket, varje morgon.

IMG_0128

Moa, min favvokonstnär och idolperson, skriver ett blogginlägg om vilka material hon använder, hur hon tänker när hon skapar och hur hela processen ser ut. Hon är så sjukt bra? Fattar inte. Geni.

Posted on: 4 Comments

4 Responses

  1. My says:

    Vilka bra tips, Kimonos, Kärlek och Konst, vad mer behövs egentligen?! :)

  2. ISA says:

    att sy en kimono låter som mission impossible känner jag!? ;)

  3. Beata says:

    uppdatera kvinna!

Leave a Reply