Stadsmissionen och thé boden.

Jag har haft en helt underbar långhelg tillsammans med min familj. Vi har bakat lussebullar, ätit god mat och jag har fyndat massor på vinden. Tyvärr kan jag inte visa så mycket utav det för jag, klanten själv, har glömt min kamera i Västerås. CRAP. Men min pappa är världsbäst och ringde nyss och sa att han antagligen kommer att komma över med den i veckan <3

instanov02_800

Hur som helst så kommer i alla fall värsta tipset här till dig som bor i eller i närheten av Västerås- Stadsmissionen har nämligen öppnat en jättestor ny butik ute på Erikslund. Jag fyndade helt sjukt mycket där!


Ett annat tips är att gå till thé boden och köpa te med smaken cornetto (det innehåller hallon, vanilj, jordgubb och rosenblad) bästa smaken någonsin.

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. jasmin says:

    åh, den andra bilden är riktigt mysig!

Leave a Reply