Sommar i maj.

I torsdags var det så himla varmt i Stockholm. Vi fick nästan inget gjort i skolan för att vi satt ute på lunch så länge och när jag kom hem drog jag med mig Carl ut på äventyr.Sommar i majSommar i majSommar i maj
Vi gick den korta sträckan ned till vattnet, köpte med oss glass och slog oss ned på en av alla bryggor. Sommar i majVår utsikt från bryggan. Helt ok.
Sommar i maj Tycker det känns lite som att vara utomlands när det är så varmt, mycket vatten, bryggor och många människor i rörelse överallt. Älskar det!Sommar i majSommar i maj
Vi fick sällskap av en Svanfamilj efter ett tag. Alltså, de är så fina! Sen glömde jag att fota mer men vi gick hem, Carl skrev c-uppsats och jag lagade carbonara. Snipp snapp slut på den fina torsdagen!

4 Responses

 1. Malin says:

  Fin avslutning. Uppsats och Carbonara det är nåt jag kan relatera till. <3 sommar i maj :)

 2. lovisa says:

  SÅ fint! gillar verkligen din tröja också.

 3. Vicky says:

  älskar den där runda trappbryggan i sjöstan. så jäkla somrigt där, alltid.

 4. kaneli says:

  Magiska bilder!

Leave a Reply