Society6

Igår skaffade jag äntligen en society6. Jag har tänkt göra det otroligt länge men jag inte riktigt kommit mig för, men nu så finns den! Det finns dock inte så mycket att inhandla än, men det kommer såklart! Jag tycker det är så sjukt ballt att se saker jag själv har gjort på en kudde, en mobil och helt fancy inramat. Var tvungen att hoppa lite upp och ned av glädje när jag såg det för första gången.

Om man klickar på den här länken till min sida så är det fri frakt på allt en handlar därifrån fram tills den 12 januari, sjukt bra.
society6

Om det är något jag har gjort tidigare som ni vill att jag ska lägga upp, säg bara till så fixar jag det!

12 Responses

 1. Daniela says:

  Ååååh vad fantastiskt! Vill verkligen köpa mobilskalet, men det ser ut att vara till iPhone 5? Jag har 4s, säljer du till fyran också?

 2. Maria says:

  Åh vad kul! Det borde jag också skaffa. Och vad fina dina grejer är på saker ja!

 3. Mikaela says:

  Wow vad fint! Hur funkar society6 egentligen?

 4. lovisa says:

  gudars så fint allt blev! (och ja, testa absolut barsen! kanske valnötter skulle passa?)

 5. Vad kul! Älskar verkligen val-illustrationen!

  Förresten. Jag är sugen på att flytta till Stockholm i höst för att börja plugga! Jag tänker mig någon grundläggande konstutbildning i ett år typ, och jag undrar om du har något tips? Eller kanske på någon annan trevlig utbildning i annan trevlig skola, du som bor i Stockholmstrakterna och allt! Jag bor ju i Luleå och har inte alltför stor koll nämligen…

  Ta hand om dig och lycka till med allt! Din blogg är väldigt inspirerande för mig!

  Kram!

  • Un vélo says:

   Åh men tack <3 jag skrev ett litet svar på din blogg, det är ingen konstskola men som sagt, en sjukt bra kurs! Kram!

 6. Mikaela says:

  Never mind, googlade :) Mobilskalet med det blå mönstret är verkligen sjukt snyggt, hade jag haft en iphone hade jag kanske köpt!

 7. maria says:

  Alltså jag gillade verkligen det fina mönstret som du hade som bakgrund här på sidan förut. Skulle vara kul om det fanns som en illustration och kanske något mer :)

 8. felicia says:

  helt fantastiskt fint detta!!

Leave a Reply