Society6, vintagebloppis och Seinabo Sey

Här kommer en liten uppdatering från en ynklig sjukling. Jag har såklart gått och blivit förkyld nu när B-uppsatsen är inlämnad och vintagebloppisen är avklarad. Så himla typiskt.

mobilskal_blogg
Men nu till något roligare! Det är nämligen flera som har frågat om det går att köpa mina illustrationer någonstans, både här och framförallt på vintagebloppisen, och det gör det ju! De finns på society6 och just nu är det fri frakt om en klickar in och beställer via denna länk.
14116227985_1e3356d96a_c13929569419_e5d3e23b90_c
14113154972_e87751eb4a_c
Lite såhär såg det ut på Vintagebloppisen. Två bilder på mitt bord och så en på Elsa som jag delade rum med under loppisen. Bilderna har jag lånat från Elsa!
IMG_8201liSen så måste ju bara dela med mig av den här fantastiska bilden som Annika tog på mig när jag hade ätafruktpaus under loppisen.

Sist och bäst för dagen är att Seinabo Sey har släppt en ny låt som är JÄTTEBRA. Har lyssnat på den heladagen. Gör det du med:

7 Responses

 1. Natalie says:

  Så himla fina skal!! Synd att jag har en mer eller mindre ovanlig mobil som gör det svårt att hitta skal, annars hade jag lätt köpt!

 2. caspian says:

  Din hårfärg är fantastisk<3

 3. Anna María says:

  Trist att du är sjuk. Krya på dig.
  Men! Kasa alltså. Vad bra Seinabo Seys låt är. Lyssnade på den typ 10 gånger på raken bara för att den är så bra. Pepp på den!

 4. Fröken H says:

  Snygga skal! :) Seinabo Seys låt är en favorit även hos mig!

 5. Ida says:

  Alltså fiskarna, så sinnessjukt fina! Om jag inte var så pank hade jag klickat hem en tygpåse omgående. <3

 6. Åh vilka fina bilder och illustrationer! <3

 7. Linda says:

  Fina illustrationer, är lite småkär i Harlequin-mönstret trots att det egentligen inte riktigt är min stil. Och vilken låt! :D

Leave a Reply