Sista veckan i gamla lägenheten.

Jag har verkligen hamnat efter med bloggen men nu börjar vi äntligen komma i ordning i den nya lägenheten och vi ska till och med ha massa kompisar över idag. Hur som helst så hittade jag en bunt bilder från vår sista vecka i gamla lägenheten när jag gick igenom minneskortet, så här kommer ett gäng 3 veckor gamla bilder lastat!
Sista veckan i lägenhetenSista veckan i lägenhetenSista veckan i lägenheten
Sista lördagen i lägisen åt vi på flippin istället för att hänga i flyttkaoset. Det var som alltid sjukt gott och typ värt väntan (hatar att vänta och köa).
Sista veckan i lägenhetenSista veckan i lägenheten
Sista söndagen fixade Carl iordning franska pannkakor som innehöll både frön från vaniljstång och öl. Mystisk kombo men det var asgott.
Sista veckan i lägenheten
Vi åt samma frukost på måndagen också men med en extra smootie för måndagen var nämligen den första flyttdagen. Då flyttade vi över alla stora saker som säng, byrå, matbord osv.
Sista veckan i lägenheten
Under veckan som kom åt vi pizza mest hela tiden och la på det som fanns kvar i kylen. Denna med bacon, lök, champinjoner och mozzarella på blev den mest lyckade!
Sista veckan i lägenheten
Carl bakade en sista omgång bröd och sedan så blev det inte mer dokumenterat från den lägisen. Nu bor vi i den nya lägenheten och jag har inte förstått än att jag faktiskt inte kommer att behöva flytta härifrån, att det bara står våra namn på dörren och att alla saker i lägenheten faktiskt är våra. Men jag greppar det väl snart. Himla bra känns det i alla fall!

Posted on: 6 Comments

6 Responses

 1. Beatrice says:

  Så mysigt och fint!

 2. lovisa says:

  sån himla lyx med bakande sambo! och: ser fram emot tour i nya lägisen!

 3. frida says:

  alltså vill också ha en personlig brödbakare!!

 4. Agnes says:

  Supermysiga bilder!

 5. Johanna says:

  Gaaah så mycket gott!! :D

 6. Zac says:

  I see a lot of interesting posts on your blog.

  You have to spend a lot of time writing, i know how to save you a lot
  of time, there is a tool that creates unique, google friendly articles in couple of minutes, just search in google – k2 unlimited content

Leave a Reply