Sill, mört och abborre.

Ursäkta den totala tystnaden här men efter uppsatsen lämnades in i måndags trodde jag att jag var frisk och gjorde massor med roliga saker. Bara för att ramla ihop som en kraftlös liten hög när jag väl kom hem från allt roligt sent i tisdags kväll. Jag var inte så frisk som jag trodde. 
fisk_klar_blogg

Helt oproduktiv har jag dock inte vart, jag har nämligen fixat ihop bilden ovan till min fina mamma! Hon fyllde nämligen år igår och nu sitter jag faktiskt i Västerås hemma hos mina föräldrar och myser i soffan med en tekopp i högsta hugg. I helgen ska vi äta massor med gott och baka lussebullar tills vi ser i kors. Jag ser fram emot det så himla mycket!

Posted on: 6 Comments

6 Responses

 1. Maria says:

  Jag har för mig att du skrev ett inlägg om hur du ofta redigerar dina bilder. Jag har försökt hitta på din tidigare blogg men jag kan inte hitta inlägget någonstans! Det skulle vara kul att se det igen, för jag gillar alltid färgerna på dina bilder så himla mycket. Både här: http://unvelo.devote.se/blogs/26387721/hundra-kilo-taco-.htm#WriteComment när det är mer rött, men även när du gör grön/gula toner i bilder :)

  Jag försöker ibland men kanske är för mesig och rädd för att “överredigera” på något sätt, för tycker det ser mest skumt ut på mina bilder. Kanske bara borde börja dra lite mer i färgreglagen…

 2. Maria says:

  Och jag tänkte bara säga att jag lånade 3 bilder från din blogg för jag ville skriva ett inlägg tipsinlägg om den på min, så jag hoppas det var okej! (Skrev såklart det var dina, men det framgår ju av inlägget också).

 3. Bonnie says:

  Åh du ritar så himla fint!

 4. Anna María says:

  Så fin illustration!

Leave a Reply