Semlor och hemmagjord pasta.

Här kommer 7 bilder från senaste tiden. För mer än två veckor sedan lagade jag och Carl den mest ambitiösa middagen någonsin. Vi gjorde egen tomatsås, egna köttbullar och egen pasta. Det blev himla gott med nästa gång drar vi nog ned på ambitionsnivån en aning.
Semlor och hemmagjord pasta.
En vanlig tomatsås och köttbullar med massor av persilja och pecorino-ost i. GOTT.
Semlor och hemmagjord pasta.
Annars så har jag bakat världens bästa kakor (här finns recept på dem). Jag hade inte tid att baka ut alla samtidigt så jag frös in flera rullar kakdeg i frysen. Så sjukt praktiskt att bara kunna skära upp lite kakdeg när en kom att bli sugen på nybakta kakor.
Semlor och hemmagjord pasta.Semlor och hemmagjord pasta.
Annars så har jag köpt en ny väska för 90 kr på statsmissionen och en ny fin t-shirt på ett megabra adidasoutlet som ligger på samma gata dit vi ska flytta.
Semlor och hemmagjord pasta.
För en vecka sedan var Julia och Elsa hemma hos mig och bakade semlor. Det blev himla gott och nu har jag hela frysen full!
Semlor och hemmagjord pasta.
Min kost förra veckan bestod mest av det ni ser här ovan. Kaffe- och tranbärsbröd och smoothie.
Semlor och hemmagjord pasta.Och i lördags var Helena och Hanna hemma hos mig, då åt vi tacos, drack drinkar och kollade på melodifestivalen. Tycker det var kul att två unga personer tog sig vidare! Förresten, hur himla fantastiskt är det inte att solen äntligen är här? Kanske blir det vår i år igen.

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. lovisa says:

    åh PAX på att du handlar agerar adidasbud åt mig!? :D

Leave a Reply