Second hand guide: Västerås

Här kommer ett inlägg lastat med mina second hand-favoriter i Västeråsområdet. Det finns väldigt många fler än dessa med de här är mina favoritställen som alltid levererar.

Gavel 25
Gavel 25Gavel 25
klockartorpsgatan 25 hittar en Gavel 25, som givetvis ligger på en husgavel märkt med nummer 25. I butiken finns det mängder med möbler och fina inredningsprylar i väldigt bra kvalitet. Nu under sommaren är det bara öppet på lördagar (11-16) men övriga årstider är det öppet varje helg.

Myrorna
Västerås.
Västerås.
Myrorna och thé boden
Myrorna som ligger inne i stan i Västerås är verkligen bra Där har jag hittat min jordglob, en hattask, två världsfina jackor och ja hur mycket fina saker som helst till asbra priser.

Öppettider: Vardagar 10-18, lördagar 10-16
Adress: Västerås, Stora Gatan
Stora Gatan 48

Stadsmissionen

stadsmissionen
Förut fanns det två stadsmissionenbutiker i Västerås men i slutet på förra året slogs de ihop. Butiken ligger nu i en väldigt stor lokal ute på erikslund. På bilden ovan kan ni se lite fynd jag gjorde första gången jag var i den stora butiken, helt klart bra grejer (obs fick allt för under hundralappen).

Öppettider: Ons – fre 10:00-18:00
Lördag 10:00-15:00
Adress: Ateljégatan 4

Brödet och Fiskarna
Sommar dagar
Ny väska och kläder.
Brödet och fiskarna är verkligen en favorit. Fattar inte varför jag inte köpte väskan i näv som skyldtdockan håller i på första bilden, så himla fin ju! En väska jag köpte där förra året är iaf den fina blåa på andra bilden.

Öppettider:Vardagar: 10-18
Lördagar: 10-14
Adress:Brandthovdagatan 14

 

Inte helt i Västerås men nästan:

Lata Pigan i vela
Lata pigan i velaLata pigan i velaLata pigan i vela
30 minuter utanför Västerås ligger Lata pigan. Det är en gigantisk röd lada fylld till bredden med möbler, lampor, porslin, tyger och kläder i fantastiska färger och former. Det finns så mycket fint att en knappt vet vart en ska ta vägen.
Öppettider: onsdag-fredag 11-17
Adress: Tillinge Vela 6

Leave a Reply