Så som jag vill klä mig. 

Jag har, inte helt oväntat, tröttnat på ca allt jag äger. Jag är så oerhört trött på allt som är gulligt och piffigt. Trött på blommor, spets och klänningar med runda kragar. Jag får liksom en liten kräka i mun’ bara jag tänker på det. Jag tror att det jag upplever är sviterna av en pifföverdos. Jag är i vad man skulle kunna kalla klädkris. Men gillar allt här nedanför, det är nog typ så jag vill klä mig. Allt är kapat rakt av från pinterest:
kläder

Min pinterest hittar ni här!

5 Responses

 1. Anna María says:

  Exakt precis så vill jag också vara klädd!!

 2. lovisa says:

  håller helt merej och relaterar. synd bara att det är så mkt konsumtionshets och pengar över att byta ut sin garderob. sedan kanske man dessutom ångrar sig, vilket jag gjort ang. stilen jag hade för ca 8 år sen när jag rensade ut massa bandtshirts etc :(((

  • Un vélo says:

   Men jag vet, för jävla dyrt. Men jag tänker att rensar jag ut massor så kommer jag ju se bättre vad som faktiskt finns kvar. Och så försöker jag behålla mina absoluta favoriter bland piffet, även fast de för tillfället får mig att bli lätt grön i ansiktet.

 3. Emilia says:

  Känner EXAKT samma sak. Klädde mig med så mycket runda kragar, blommor och söta klänningar hela gymnasiet åren därefter att jag har fått en total överdos. Just nu känner jag ett äckel mot nästan hela min garderob. Sålt av det mesta på loppis men är en lång bit kvar till drömgarderoben. Tycker du har gjort en helt förträfflig pinterest board!!

 4. THIRIL THAMP says:

  vill tömma garderoben och bara köpa nytt!

Leave a Reply