Så som det ser ut där vi bor just nu.

Vi flyttar ju väldigt mycket, vilket ni som hängt med här ett tag har koll på. Just nu bor vi i skärmarbrink och här ska vi bo i några månader till. Jag har ett album på flickr som heter home där finns massor med bilder från alla våra olika lägenheter samlade. Igår la jag till bilder från vår nuvarande lägenhet, här kommer en liten rundtur:
tjuvtittJul i vardagsrummet
I vardagsrummet finns det en vägg med en gigantisk stringbolhylla på. Tycker om den.
SeptemberPapper, plast och tapeter.
I samma rum med i bortersta delen av det står vårt matbord. Där spenderar vi sjukt mycket tid.
Ett foto i timmen, nästan i alla fall
Bakom bordet precis ur bild finns det en dörr, går man in genom den kommer man till vårt sovrum. Det är sjukt mysigt och så litet att bara en säng får plats, det går inte att gå på någon sida av sängen.
KöketKöketKöketVägg i vägg med sovrummet ligger köket, det är också himla litet men även det sjukt mysigt och tacksamt nog rymmer det en diskmaskin<3 Vår lägenhet är väldigt fin, och möblerna lika så, men jag längtar ändå otroligt mycket efter en lägenhet där precis alla saker/möbler/tavlor är våra och inte någon främlings.

Posted on: 4 Comments

4 Responses

  1. Sarah says:

    Ser fint ut! Men det är ju himla slitigt att flytta runt hela tiden, det sämsta med stora städer med bostadsbrist ju.

  2. jennifer says:

    Så fint ni har det! Gillar speciellt köket!

  3. Frida says:

    Råkade tappa bort din blogg för typ ett år sen men nu hittade jag precis tillbaka. OCH HERREGUD vad fint du har det hemma. Ååååå panik-avundsjuk och överförtjust samtidigt! Bra gjort!

Leave a Reply