Rainbow hair

I fredags och i lördags gjorde jag något jag tänkt på sjukt länge men liksom inte vågat göra, jag färgade håret lila! Det blev visst även lite blått/grönt/silver men jag blev faktiskt enbart positivt överraskad. Tanken var mörklila botten och ljusare lila på topparna men jag är tydligen sinnesjukt dålig på att blanda färg haha. Jag älskar det hur som helst! 
Rainbow hair
Rainbow hair
Köpte även två korta tunna guldhalsband i helgen, något jag också tänkt göra svinlänge men ej hittat fina.
Rainbow hairRainbow hair
Min hårbotten blev tyvärr lite blå men det försvinner väl.  Dock vet jag inte alls hur länge färgen sitter i, hoppas det håller bra! Har någon av er färgat med directions hårfärger och vet hur bra de håller?

28 Responses

 1. Maja says:

  När jag färgade mitt hår i pastellfärger med directions hårfärg höll det bara ungefär 1-3 tvättar. Men tror att det är olika från person till person och hur slitet hår man har! :) Superfint på dig iaf!

 2. Beatrice says:

  Åh, har väntat på det här inlägget sen insta-bilden! Tycker det är så himla himla fint! Har aldrig testat directions tyvärr, men tipsar lite spontant om emocore.se’s forum, där finns alla frågor och svar som kan finnas om hårfärgning med directions! Hängde där som 14-årigt emo, men färgade aldrig mer än svart… :)

 3. lovisa says:

  assåååå… ÅH <3 såg en glimt på instagram men här blev det ju mer en helhetsbild. fantastiskt fint! du ser ut som en helt annan person ju! lite lik frida vega? massa upptummar iaf!!

 4. Unni says:

  Spännande att det blev grönt! Jag har tidigare färgat med directions men då blandat ut med balsam för att få en mer pastellig färg. Håller väl ca 2-3 tvättar tror jag!

  • Un vélo says:

   Ellerhur, himla oväntat! Blandade också ut med lite balsam, men verkligen inte mycket. Hoppas på att det håller lääänge!

 5. Sabina says:

  Jättefint, som en sjöjungfru!

 6. Mikaela says:

  Det blev ju skitcoolt! :D

 7. ISA says:

  supersuper mega fint! modigt!!

 8. Tuva says:

  Wow! Så fint det matchet øynene dine!

 9. jennifer says:

  Så himla himla fint!!

 10. Bella says:

  Det blev verkligen megafint! Pastellhår äger <3

 11. Linnéa says:

  SÅ FINT!! och halsbanden, varifrån?!

  • Un vélo says:

   Från en butik på Kungsgatan i sthlm som heter brandy melville (som är sämst i övrig pga endast one size på alla kläder, alltså kom igen, what the fuck is that about!?).

 12. Frida says:

  de håller rätt dåligt, men är å andra sidan billiga och inte så slitande för håret, utan mer som en typ inpackning! Men tips att köpa upp sig alltså, men det gör det ju bara spännande att blanda till olika sorter för att få den perfekta nyansen! Lycka till ska bli spännande att se!

 13. H says:

  Coolt! Hur länge det håller beror (förrutom färgens kvalle osv) också på hur du tvättar håret. Eller med vad snarare. Schampoo sköljer ju bort det mesta tyvärr (vilket jag önskar att jag hade vetat när jag färgade håret i flera år… -.-)

 14. Men åh, detta blev ju kanonbra! Du passar verkligen i det!

 15. Sofia says:

  Fint! Hur har det gått med piercingen? Det ser inte ut som att den är kvar?

  • Un vélo says:

   Den ville aldrig läka så en dag fick jag nog och tog ut den. Har dock tagit en ny sedan dess fast ej i brosket och den läkte på 1 vecka… Ska ta om det igen men på ett ställe där personalen är proffs. Tänker att det kommer läka bra då (eller jag hoppas det iaf!)

   • Sofia says:

    Synd! Jag tog en nästan likadan som din någon vecka senare, gick på ett ställe vid Odenplan, på Norrtullsgatan. De tog med nål, hade drop-in och det läkte finfint! Tips!

 16. Sandra says:

  Så himla, himla fint!!!

 17. Jättefint! Hade turkost hår ett tag, har aldrig känt mig så fin! :-) Men det var så jobbigt att hålla det turkost!

 18. Alicia says:

  Astrocoolt! Matchar dina ögon så det är inte klokt!

 19. hille says:

  Så otroligt drömmigt hår!! Är riktigt avis.

 20. Emilia says:

  Har färgat olika färger med deras märke och tyckte de höll olika länge varje gång! En kompis till mig färgade det blått och det satt kvar i över två månader, haha alltså hon höll på att få panik över att det aldrig skulle tvättas ur men tillslut försvann det :)

  Väldigt snyggt blev det!!

 21. Anna says:

  Vilken av directioners färg använde du till detta? Det var superfint!

Leave a Reply