Precis just nu.

Bild 2015-05-31 kl. 21.53Inte just nu men igår ikväll, har klippt mä men det syns inte på denna bild kanske. Kort är det iaf! Såhär ser jag förresten ut utan smink om någon nu skulle undra det (dvs typ samma som alltid för jag har ju ej så mycket make upppp).

Precis just nu: Sitter jag i skolan och är helt överdrivet måndagstrött. Jobbar med att avsluta vårt sista projekt och förbereda inför presentationen imorgon.

Precis just nu känner jag mig: Trött pga jag vaknade 3 gånger i natt och trodde att det var morgon. Det är så himla ljust i mitt sovrum. Jag tror jag ska köpa en sovmask eller något idag.

Polaroider mars
Världens gulligaste mamma och pappa<3

Precis just nu är jag glad över: Att min familj och mina vänner hjälpte mig så himla mycket igår på bloppisen<3 jag sålde faktiskt nästan ingenting så det var guld värt att få hjälp att bära hem allting!

Precis just nu är jag nervös för: Det här med mitt internship, hur ska det bli? Vart kommer jag att hamna?Det är spännande och lite nervöst faktiskt.

Precis just nu längtar jag efter: Ögonblicket jag skrivit på ett kontrakt för ett internship. Jag längtar också sjukt mycket efter att komma i ordning, jag har levt bland flyttkartonger, IKEApåsar och resväskor så himla länge nu.

Sista veckan i lägenheten

Precis just nu är jag sugen på: Har i flera dagar vart orimligt sugen på hamburgare. Fy sjutton vad gott det vore.

Precis just nu på bloggen: Jag har bestämt mig själv för att göra precis så som jag gjorde när jag började blogga, dvs, blogga varje dag fastän det känns jättesvårt i prick en månad. Resultatet brukar oftast bli att det inte är speciellt svårt allt efter en månad. Känner peppen! Så, vi ses här varje dag 30 dagar framöver (och förhoppningsvis mycket längre tid än så!).

Precis just nu i livet:  Livet är rörans röra. Allt är upp och ned, bak och fram och jag vet knappt ens hur jag ska ha råd med hyra. Men på något sätt känns allt väldigt okej ändå. Jag antar att jag trivs i kaos, så länge det är jag som har skapat det.
Listan har jag snott från Jennifer

2 Responses

  1. ISA says:

    men jobbigt snygg utan makeup, japp.

  2. Beata says:

    Ditt gull! Haha plus kaos är bäst, du måste ha tid att ta ett glas vin mitt i kaoset sen! Med mig alltså, hehe

Leave a Reply