Popaganda, fredagen.

Igår när jag och Carl skulle gå mot eriksdalsbadet så öppnade sig himlen, så vi väntade hemma tills det slutade och missade därför Yelle, ganska sorgligt tycker jag. Tog inte heller med mig systemkameran pga regnet men ska nog våga ha med den idag!

popaganda01
När vi kom dit så hann vi se lite av NONONO och nästan direkt så skulle Kellis upp på scen men det brydde vi oss inte om (hon var dessutom typ 1 h sen) så vi passade på att ta massor med bilder i Monkis photo booth!
pop_blogg01

Det blev verkligen sjukt fint väder där ett tag!

popblogg_04Sedan regnade det massor igen men precis lagom tills att Twin Shadow skulle spela så slutade det. Hade noll förväntningar på detta men tyckte det var himla bra.

popaganda02

Sen såg vi lite London Grammar och givetvis The pains of being pure at heart (Carl gillar dem massor). Sen så var det dags för det jag hade peppat mest för, Lily Allen, hon var asbra till och med Carl var impad. Efter det fick vi hem, helt stelfrusna. Jag somnade direkt och vaknade seriöst tolv timmar senare, är sjukt utvilad nu och redo för dag två. Är sjukt pepp på att se First Aid Kit!

Leave a Reply