Polaroid.

Det blev visst en rejäl bloggpaus för mig, så som det lätt kan bli när en har lite för mycket att göra. Det har hänt sjukt mycket sedan sist, jul, nyår, flytt och så har jag fått en ny kamera! Min nya kamera är nämligen en intax wide, alltså, älskar den även fast jag knappt fattar hur den fungerar. Så här kommer 4 polaroider från julveckorna. 
Polaroid
Träffade dessa genier och ett gäng fler den 25e, den klassiska hemvändarfest dagen nivet. Men vi valde att gå till ett ställe där vi kände 0%människor och dansa fuldans tills våra ben nästan gick av. Bäst.
Polaroid
På nyårsafton hade jag och Carl en liten knytismiddag hos oss. Sista middagen i lill lyan. Saknar den EJ.

Polaroid

Har givetvis hängt med denna man en hel del, det var för övrigt han som köpte kameran till mig i julklapp!!
Polaroid Sedan så har vi flyttat, 6 våningar upp i samma hus med havsutsikt a la sällskapsresan. Fest det ser ni ju inte här, detta är vår nya bokhylla. Måste erkänna att den gör sig väldigt bra (var väldigt emot den till en början men Carl övertalade mig).

Imorgon kommer jag förresten avslöja ett projekt jag kommer vara en del av under året som kommer, så stay tuned så att säga!

Posted on: 7 Comments

7 Responses

 1. Beatrice says:

  Kul med polaroider! Gillar också hur lägenheten känns som en modern variant av 70-tal nu bara för att kameran ger samma feeling som 70-talsbilder. Ser fram emot imorgon också!

 2. Bianca says:

  Men AH! Supersnygg lägga ju!!!! Vill se IRL!

 3. Klara says:

  Fick också en polaroidkamera i julklapp! I dag har jag skaffat film och i morgon ska den testat – håller tummarna för att den funkar!

 4. Maria says:

  Åh vad kul med polaroid! :D

 5. Leonora says:

  Jag håller på o letar efter nån trevlig polaroidkamera att köpa men det finns ju såå många.. Vad är det för en du har?

 6. Jenny Hellsten says:

  hej! Vi ska snart flytta här med – var är den ursnygga hyllan köpt?

  • Un vélo says:

   Det är från ett märke som heter elfa och den typen av hyllor finns att köpa lite överallt, bland annat på Järnia och Bauhaus

Leave a Reply