Pipor och julklappar.

Jag fick så otroligt mycket fina saker i julklapp, bland annat promarkers! Jag har inte alls fått in tekniken för att måla med dem men jag fick en del bra tips på instagram när jag la upp bilden nedan. Om det är några av er som är promarkersproffs, hur gör ni när ni ritar med dem? Tar tacksamt emot alla tips ni har!
17b97ce873f811e3a9ac12f7f9059057_8
Jag tycker det är så svårt att veta hur man ska mixa färgerna för att få bra övergångar. Är också helt ovan vid den breda pennspetsen, där av allt kladd utanför.

pipor.
Hur som helst så scannade jag in bilden och fixade med den lite i photoshop och till slut blev den såhär! Photoshop i mitt hjärta alltså. Jag fick faktiskt en skrivare i julklapp också och i morse skrev jag ut illustrationen ovan men det blev liksom så himla matt och grått. Så nu undrar jag såklart om ni har något tips på bra papper att skriva ut på? Tänker att de är ganska viktigt med rätt papper osv, att färgåtergivningen blir bättre då och sånt!

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. Maria says:

  Jag målar den mörkaste skuggan först, sedan mellanskuggan över den mörka och det området den ska täcka. Sen målar jag den ljusaste över hela området för att få mjukare övergångar om du fattar vad jag menar :) kan rekommendera bokkeis blogg, hon har lite bra Youtube-klipp och tips!

 2. Vad kul att ha promarkers, det skulle jag också vilja :D

 3. Victoria says:

  Tycker faktiskt att det blev väldigt charmigt och fint med den grusigt grå bakgrunden~<3

  • Un vélo says:

   Ja alltså den är dit lagt med flit men när jag skrev ut bilden la det sig som ytterligare ett grått lager över precis allt. Det gjorde att piporna och allt blev helt dassigt :(

Leave a Reply