Överraskningsfest

För en halv evighet sedan tog jag och Sofia tåget från Stockholm till Uppsala för att gå på överraskningsfest. Det kändes lite som på film när vi stod i lägenheten, släkte ned och gömde oss innan och sedan skrek “grattis/surprise/ha den äran” osv när Erik kom in!Erik fyller 25 Förvånat födelsedagsbarn.Erik fyller 25Förutom alla grattisskrik så spelade ett gäng människor musik också.
Erik fyller 25Bianca, som är Eriks flickvän och en av mina bästa personer i livet, hade grundlurat honom och styrt upp allt så fint. Fattar inte hur hon kunde hålla sig!!Erik fyller 25Erik fyller 25En världsfin dalmatin var även med och grattade.Erik fyller 25Erik fyller 25Erik fyller 25Erik fyller 25
När klockan blev ca 23 kom den här gulliga personen som hade jobbat stängning i Sthlm men åkte hela vägen till Uppis trotts det. Jag hade tänkt åka hem men glömde helt bort det då pga hade för trevligt så missade sista tåget.
Erik fyller 25

Bianca och Emelie<3
Erik fyller 25Erik fyller 25
De här tre hade ordnat och planerat allting, när Bianca lurade iväg Erik på middag så hjälpte Lisa och Hanna till och fixade iordning tårta dekorationer och släppte in sjukt mycket människor i lägenheten, så bra fixat!
Erik fyller 25
Hade en himla bra och trevlig kväll med massor av mina favoritpersoner<3

Förresten så ska jag försöka blir bättre på att uppdatera här men jag sitter framför datorn i skolan hela dagarna så när jag kommer hem på kvällen är jag typ allergisk mot den. Och hej till alla er genier som hittade hit via Flora, hoppas att ni trivs och stannar!

Posted on: 1 Comment

One Response

Leave a Reply