Ost och baguetter, te i mängder och så lite gröt.

Idag gick jag igenom min kamera. Jag har tre olika minneskort och alla är fulla med diverse oklara bilder. Nu tömde jag i alla fall ett utav dem och förutom massor med bilder från popaganda så fanns det lite blandade bilder från augusti. 
Blandat från augusti
Blandat från augusti
En kväll då vi åt finostar jag och Carl fått i present och till det hembakade baguetter (så sjukt gott!).
Blandat från augusti
Vi har köpt två nya glas/koppar/dryckesförvarare. Tycker om dem massor.
Blandat från augustiBlandat från augusti
Försöker lära mig att äta gröt. Går inte speciellt bra. Så himla kletigt och trögt ju?
Blandat från augusti
Annars så har jag vart sjuk i två veckor och kurerat mig med glass och te om kvällarna. Vågar nästan påstå att jag är frisk nu, iaf sjukt mycket på bättringsvägen!

16 Responses

 1. linda says:

  Oh shit, har letat efter sanna koppar. Vart köpte ni dom? :)

 2. Sandra says:

  Tog ett tag innan jag lärde mig gilla gröt men sedan sa det helt plötsligt klick och ja! Gott med lite honung, varm mjölk och äppelmos. Se till att inte äta det torrt bara ;) krya på dig med sjukan!

 3. Amanda says:

  Undrar också vart temuggarna är köpta? :)

 4. Vicky says:

  så lyxigt med hembakt bröd så ofta! :)

 5. Anna María says:

  Den där baguetten ser magisk ut!
  Mitt bästa gröttips är äppelmos och mjölk, mycket mjölk.

 6. elise says:

  så himla mysigt ni verkar ha det!

 7. Josefin says:

  Jag undrar också var glasmuggarna kommer ifrån? Fina! Snälla svara inte second hand haha

  • Un vélo says:

   Haha, du kan vara lugn;) De är från GRANIT! :D

  • Caro says:

   16 May, 20s;;nb1p&&nbsp210:40 pm Thank you! And yes, self-acceptance is absolutely critical, to my mind – it’s a huge part of the battle. Once you’ve got that sorted, it’s (closer to) plain sailing! x

 8. Lisa L says:

  Hej! Jag är bäst på att göra godaste havregrynsgröten! Japp. Har fått flera icke-grötgillare att gilla gröt. Såhär gör man:1Ta Gyllenhammars gryn. Helt klart godast. Smula dem lite mellan fingrarna innan du lägger dem i din tallrik. Salta lagom.2 Ta ganska mycket vatten. 3) Koka rejält i mikron. Det ska nästan koka över (fast blir jobbigt om det gör det.) 4) Ta ut gröten. Ha i lite kallvatten och rör om. Koka därefter rejält i mikron igen. Ta ut och rör om! Om du vill ha tjockare gröt stoppa in i mikron igen – koka och rör om. Upprepa tills önskad konsistens.

  Om du inte gillar gröten sen gillar du inte havregrynsgröt. Och så kan det ju vara.

 9. Susanne says:

  Hej,
  Jag gillar dina Temuggar i glas. Jag såg dem på Granit o funderar på attbeställa. Innan jag gör det skulle jag vilja veta om de blir väldigt vama att hålla i när man hällt upp varm dryck? Tacksam för svar :)

 10. Camilla says:

  Hej två små frågor
  1. Var är vattenkokaren ifrån
  2. Har du nått bra recept på hemma gjord baguette att dela med dig av, såg så himla gott ut

Leave a Reply