Örtkryddad kyckling, pasta och massor med parmesanost.

I måndags lagade jag helt sjukt god mat. Ni kan nästan se alla ingredienser på bilden nedan förutom det viktigaste, parmesanosten (och kycklingen såklart). 
Sjukt god mat.
Sjukt god mat.

När jag kryddade kycklingen la jag den på bakplåtspapper och öste på med örtkrydda, lite salt och peppar och sedan rev jag parmesan på båda sidorna av kycklingfiléerna. Efter kryddningen la jag ett bakplåtspapper till på det hela och bankade ut filéerna så att de blev lite plattare.  Sedan stekte jag allt i typ 10-15 min.
Sjukt god mat.

Till kyckligen åt vi pasta som jag gjort av färska lasagneplattor, man skär bara plattorna i den form man vill ha dem och sedan tar det bara två min att koka allt<3. Jag blandade ut pastan med ungefär alla grönsaker som jag kunde hitta i kylen och frysen och så la jag såklart till massvis med parmesan.
Sjukt god mat.

Det blev otroligt gott!

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. lovisa says:

    smart det där med att göra pasta av färska lasagneplattor, det har jag inte tänkt på. får testa nån gång! (förutom det döda djuret då) puss!

  2. Oh my goood, nu är jag så himla hungrig att jag snart äter min hand.

Leave a Reply