Om min nya blogg.

Jag har som ni märkt slutat att blogga på devote.se, jag har faktiskt slutat jobba där också. Det känns lite tråkigt, för jag kommer att sakna mina fina kollegor. Men förutom det så känns det enbart jättebra. Så pepp som jag är på att blogga nu har jag inte vart på flera månader!


Jag fick en fråga angående reklamen här på den nya bloggen, och det är så att den här bloggen kommer att vara reklamfri tillsvidare. Och om det dyker upp reklam här så är det reklam som jag får betalt för. Det tycker jag är helt logiskt, med tanke på hur mycket tid jag faktiskt lägger ned på det här.


Annars så bytte jag blogg för att omväxling förnöjer, det är kul med nya saker! Jag hoppas verkligen att ni tycker det också och hänger med här och att ni gillar det nya utseendet på bloggen, för det gör verkligen jag. Från helvitt till färgexplosion!


Under veckan som har gått har jag fixat med designen och koderna här på unvelo.se. Jag har gjort allting helt från grunden faktiskt, det är därför det har tagit lite tid. När man gör allt från grunden i WordPress så kan man tillexempel installera ett blankt tema. Det gjorde jag. När det är installerat ser bloggen ut såhär:


Skärmavbild 2013-09-07 kl. 18.24.22


Så som ni kan se har det skett en hel del förändringar och förbättringar. Det kommer fortsätta att ske, jag känner mig inte helt klar ännu!


En sak jag var säker på när jag bytte blogg var att jag verkligen ville ha ett mönster som bakgrund. Under veckan som gått har jag gjort nästan 8 olika mönster, älskar att göra mönster! Här är tre utav alla som det stod emellan:


testharle02 testvatttenmönster02 mönsterdel08


Det blev den sista! För övrigt så är det så otroligt tydligt vilken min bästa färgkombination är just ju när jag tittar över alla mönster jag gjort, alla innehåller nämligen en blågrå nyans och antikgrönt. Sjukt bra färger, speciellt tillsammans.


När det kom till headern och de små knapparna i menyspalten så gjorde jag dem efter att jag hade bestämt mig för vilket mönster det skulle bli. Det var liksom mönstret som fick vara grunden för allt.


pic_pinterest pic_insta pic_bloglovin
testheader01


Det var lite om hur den här bloggen blev till och varför. Jag har mailat bloglovin så alla followes kommer att flyttas över hit, och till er andra som kanske har en länk till min blogg från er, ni får hemsk gärna uppdatera dem med den nya adressen så skulle jag bli jätteglad! Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas här!

 

Posted on: 8 Comments

8 Responses

 1. Jessica says:

  Så spännande att se hur du gjort! Hade faktiskt tänkt fråga, var nyfiken på vad du använde och sådär.

 2. Annika says:

  Snyggt jobbat Eme kram

 3. Adina says:

  Så himla fin blogg, man blir verkligen glad av att kika in här! Hoppas du trivs!

 4. Sarah says:

  Grattis till nya bloggen! Skitsnyggt tycker jag!

 5. Maria says:

  Åh kul att se hur du har gjort! Jag gillar verkligen bakgrunden med prickar. Och jag tycker bloglovin och instagramknapparna är nästan finast, la märke till dem först och tycker de är jättesnygga.

 6. Anna María says:

  Grymt bra jobbat med bloggen! Jag borde också ordna upp lite med min blogg, typ så att jag kan svara på en kommentar i kommentarsfältet så som du har. Men mitt tema har jag bara gjort vissa delar själv och det känns knepigt att komma in i det.
  Superfint mönster och alla illustrationer.

  • Un vélo says:

   Åh! Tack så jättemycket!! Det var knepigt att ta sig in i det, men med ett blankt tema får man en renare översikt över koderna så jag tror det är lättare då faktiskt.

Leave a Reply