Om att blogga + tre tips.

Nu har jag vart borta i en evighet. Att börja blogga efter en paus är som att börja träna efter att man vart sjuk, ätit tre julbord och firat nyår två gånger om. Rätt så kämpigt med andra ord. Det kommer verkligen inte av sig självt, vilket det brukade göra. Om jag bestämmer mig för något så blir det så och det är väl där problemet ligger. Jag har inte bestämt mig för att fortsätta blogga eller inte. I början saknade jag det. Jättemycket. Men jag lät bli för att jag inte visste hur jag skulle formulera mig utan att såra i onödan. Sedan gick det ett tag till och rätt som det var så fanns bloggen inte ens längre i mitt metvetande.

Men jag har börjat tänka på den igen. På bloggen. På er. På att dela med mig av det jag skapar. Men jag har gått och blivit skiträdd förstår ni. Jag kan inte rita något utan att tänka att det är horribelt skit och att alla ska tycka att jag är en inkompetent fjant. Det är ju helt orimligt för att 1. så mycket bryr sig ingen om vad jag gör, cut the hybris crap liksom. 2. vad sjutton händer om någon tycker illa om det jag gör? Jag kommer ju inte dö i alla fall. Men bara bli så himla sårad // mvh en med mesig konstnärsjäl. 3. bara för att någon tycker att något är fult/dåligt så betyder ju inte det att jag är en dålig person eller att jag är dålig på det jag gör. En persons åsikt är inte allt. Livsviktigt att komma ihåg ovanstående punkter. 

Jag börjar med en mjukstart med tre grejer på internet jag gillar extra mycket just nu. annabella
Alla pins ovan är från Annabella, hennes konto är ett av mina favvo konton att följa på pinterest. Vill liksom spara allt!

Skärmavbild 2016-02-11 kl. 13.27.20

 En så himla fin dataviz av hur det pratades om star wars i sociala medier.

Denna låt:
Fast egentligen är det jag gillar mest att det bara finns en låt, men en hel hemsida, och en sjukt fin tumblr som bara kretsar kring just den låten. Älskar det och att det är så fint gjort, såklart.

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Elin says:

    Fint att du ar tillbaka, hoppas det varar :)

Leave a Reply