Old town, dubrovnik del två.

Nu kommer äntligen den andra delenen av bilderna från när vi var i Old Town!
Kroatien
Kroatien

Efter att vi gått upp för alla trappor behövde vi såklart gå ner igen. Emelie höll sig i väggen hela tiden, haha!

KroatienKroatien

Vi hade hört att det skulle finnas ett fint ställe vid klipporna där man kunde sitta och hänga, det gjorde det men man kunde inte äta där så vi vände om.

Kroatien

Vi hamnade på första bästa innegård och satte oss ned och åt.

KroatienKroatien

Vi åt massor med gott! Ett av de bättre ställena vi åt på faktiskt.

KroatienKroatienKroatien

När vi ätit klart gick vi tillbaka till baren vid klipporna, det var verkligen otroligt fint där!

KroatienKroatien

När det blev mörkt gick vi in bland alla gränder och slog oss ned på ett ställe som spelade livemusik och åt glass och drack drinkar. Himla bra avslut på den dagen!

6 Responses

 1. Linnéa says:

  Alltså åh, jag bokade ju en resa till just Dubrovnik igår! Vilken himla lyckotur för mig att du varit där och semesterpeppar mig extra mycket med alla fina bilder. Får jag fråga var ni bodde någonstans? I vilken del av Dubrovnik liksom – nära old town eller åt strandhållet till? Och har du något supertips på fin sevärdhet eller sådär som jag absolut inte får missa, så håvar jag såklart gärna in det med. Puss och tack på förhand (och för fin blogg, gillar den så mycket)!

  • Un vélo says:

   Åh vad kul, sjukt bra val att åka dit! Vi bodde i ett område som kallades för Lapad. Det tog 10-15 min med buss därifrån in till old town, så vi bodde inte så centralt men nära massor med stränder. Du får inte missa att åka ut till en ö som heter Lokrum, ön är ett otroligt vackert naturreservat där kan du bada från klippor eller i det lilla “döda havet” som finns på ön. Till Lokrum åker du med båt från old town, det tar ca 10-15 min och kostar typ 70 kuna tur och retur :)

   • Linnéa says:

    Tack, tack, tack för svar och fint tips! Jag såg ditt blogginlägg om Lokrum idag, ser helt fantastiskt ut. Påfåglar dessutom, vilken dröm. Kommer helt klart besöka det! Tusen tack igen!

 2. Emilia says:

  så vackra bilder! förresten, vet du vart hon med skorna har köpt dom? så himla fina!

 3. elise says:

  guuuud. de sista tre bilderna får mig att GENAST vilja åka dit. ser dödsfint ut.

Leave a Reply