Ny bloggdesign.

Som ni kanske har märkt så har jag byggt om lite här på bloggen. För en gångs skull kom jag faktiskt ihåg att ta lite skärmdumpar under processens gång. Jag vet att jag gör om bloggen ofta, men jag tröttnar fort och jag tycker att det är ganska kul att göra nytt! Hoppas ni står ut med det.
01_blogg
Så här såg det ut innan jag började, var hysteriskt trött på ca allt med bloggen. Så jäkla grå? Blä.

02_blogg
Gjorde upp en skiss i Photpshop och sen började jag koda om efter den. Då blev det såhär. Hade en tanke om att jag ville hålla det lugnt, svalt och minimalistiskt. Men någonstans i mig så skavde det, det kändes liksom aldrig hundra.

03_blogg
Jag sov på den bleka minimalistiska designen i ett dygn, drog igenom pinterest ett varv och hittade en bild men en sjukt fin färgskala som jag hämtade inspiration ifrån. Efter det kom slutresultatet lite av sig själv. Jag kommer säkert göra lite små ändringar här och där vart eftersom, men på det stora är jag mycket nöjd med det nya! Vad tycker ni?

Posted on: 6 Comments

6 Responses

 1. H says:

  Snyggt! Önskar att jag orkade sätta mig in i allt detta så jag kunde göra nån kul design på min blogg.. :p

 2. Beatrice says:

  Älskar det här nya! Den gamla kom jag knappt ihåg alls, inte ens när du visade den, men den här sätter sig verkligen på minnet och är en sån där som man direkt kommer koppla till din blogg!

 3. hanna says:

  Jätte fint! Saknar lite den där om mig rutan, bara för att det kan va trevligt när man hittar en ny blogg att liksom snabbt se vem som skriver och vad det handlar om. Nu vet jag ju i och för sig redan det så det spelar ju ingen roll haha! Nä men super snyggt!

 4. Jag tycker den är superfin! Lekfull men ändå stilren!

 5. Jag gillar den skarpt, superfin!

Leave a Reply