När det inte går vägen.

UntitledUntitledUntitled

Idag har ingenting gått bra för mig. Allt jag har tagit mig för har liksom gått fel, men så blir det väl ibland. Jag tänker att jag bara får ge upp den här himla dagen, den är redan körd. Ett litet axplock av dagens olyckligheter:

-skulle hämta ut paket på posten, fick inte hämta ut det.

-fick ett konstigt mail om att jag inte längre var antagen till min nästa kurs (men jag är reden registrerad så jag fattar ingenting).

-Sitter med en hemtenta som är svår och jag måste välja en bild och diskutera hur den har brukats i olika geografiska, kulturella och ekonomiska kontexter under olika tidsperioder. Har haft beslutsångest till tusen men nu lutar det mot denna bild.

Aja, nu ska jag titta på det första avsnittet av GIRLS, det om något hjälper ju lite iaf.

Posted on: 3 Comments

3 Responses

 1. Mikaela says:

  Du är inte ensam om att ha en skitdag!
  – Fick brev från CSN som säger att jag ska betala in ca 4000 kr till dom i år, trots att jag får studiemedel? Fattar ingenting, det är inte första gången de skickar konstiga beslut till mig.
  – Försov mig som fan och är ändå jättetrött, men måste läsa 4 kapitel minst för har tenta på torsdag.
  – Kunde inte handla mat på vägen hem för jag hade tydligen minus på kontot? Skitjobbig med ca 1,5 vecka kvar tills man får pengar.
  blääääääääää

 2. Anna María says:

  Usch, hoppas att idag är en bättre dag!

 3. Vicky says:

  buu. det som är bra är ju att det bara kan bli bättre.

Leave a Reply