Någonting nytt.


Hål
Hål

Jag var lite lurig igår och publicerade ett inlägg om hål i öronen fastän jag redan tagit det tredje. Det är den där lilla plastgrunkan högst uppe i örat som är ny. Det känns helt strålande bra, nu måste jag bara vänta i 12 långa veckor på att få byta ut det mot en tunn guldring!

13 Responses

 1. Rebecka says:

  Vad fint pärlörhänge! Vart har du köpt det? :)

 2. Maria says:

  Åh så fint! Gjorde det ont att ta i brosket där? :)

  • Un vélo says:

   Nej, jag trodde att det skulle göra mycket ondare än vad det gjorde. Tjejen som tog det frågade om jag ville veta när hon tog hålet, ifall hon skulle räkna ned. Jag ba “nej det behövs inte” och sen så bara tog hon det vips innan jag visste ordet av det. Jag satt bara och väntade på att det skulle göra ont med det kom aldrig haha.

 3. Bianca says:

  Men fint!!!!!!!

 4. Astrid says:

  Så snyggt! Vill också göra det har jag bestämt, vart tog du det? :-)

  • Un vélo says:

   Jag googlade “ta hål i örat stockholm” och tog det första bästa stället som hade medicinskt håltagning, dvs med nickelfria örhängen osv :)

 5. Natalie says:

  Hej!
  Har länge funderat på att på att ta ett tredje hål i örat och tror att jag äntligen ska göra det! Tänkte höra vilket ställe du gjorde det på och undrar också om de använde en öronhålspistol eller en nål? Har hört att det är bättre att ta hål med nål….vet inte om det är sant :)
  Tycker jätte mycket om din blogg!! Fortsätt det du gör!!

 6. maria says:

  ALLTSÅ tacka gudarna för den här bloggen! Fantastisk gånger tusen. Har skrivit en lista över saker jag vill göra och ba känner hur kreativiteten, min gamla vän, kommer tillbaka och flowar genom kroppen—- så bra

 7. Vicky says:

  fint!! fint det var med tragus också. vill också ta fler. funderar på kanske forward helix?? skitsnyggt ju.

 8. Melisende says:

  Skitnyggt! :) Vill själv ha en piercing i tragus. Men snälla du och alla andra som tar hål, använd inte pistol! Gå till en piercare. Pistolen sliter sönder vävnaden och kan ge mycket komplikationer pga det. Särskilt om det är piercing i brosket.

  • Un vélo says:

   Jag vet det nu. Men har dessvärre tagit båda med pistol. Tragus läkte felfritt otroligt fort men min nya krånglar lite :( blir lite irriterad på mig själv att jag inte visste bättre och på personen som tog hålet och inte sa något!!

 9. Melisende says:

  Hoppas att den blir bra snart! Tips är att dränka en bomustuss i saltvattenlösning och låta den sitta där ett tag, typ tio minuter kanske på kvällen. Och köp e-vitamin, c-vitamin å zink, det hjälper läkningen. Jag tog mitt såna hål på east street (den heter nåt annat nu) men de är otroligt proffsiga piercare så kan rekommendera dem om du ska göra något annat. Lycka till!

Leave a Reply