Myrorna i Västerås.

När jag bodde i Västerås tyckte jag att det var så sjukt dyrt på Myrorna. Mest för att när jag började handla där när jag var 15 så var det sjukligt billigt men sedan flyttade butiken in till stan och det blev poppis att handla där vilket också ledde till att det blev  mycket dyrare. 
Myrorna och thé boden
Myrorna och thé boden
Nu när jag är van vid Stockholmspriser tycker jag att det är rena rama guldgruvan. Finfina jackor för 300kr liksom!
Myrorna och thé boden
Fint bord och fint tidningsställ.
Myrorna och thé boden
Jag och Carl har letat länge efter en fin brödlåda i plåt men nu har vi en från ikea, om vi inte hade haft den hade jag köpt denna bruna bums.

Myrorna och thé boden
Fint, billigt och bra som sagt.
Myrorna och thé boden
Det är ju inte så sorterat och utvalt men har en tid att gå igenom allt så gömmer det sig riktigt fina klänningar mitt bland alla gamla Gina Tricot-tunikor. Om jag hade haft tid hade jag åkt ut till fler av mina favoritbutiker men det får bli nästa gång jag är i Västerås!

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Bonnie says:

    Åh! Bra secondhandaffärer är bland det bästa som finns.

  2. BeavisU says:

    I don’t see many comments here, it means you have low traffic. I know how to make your blog go viral. If you want to know just search in google for:
    Kimting’s Method To Go Viral

Leave a Reply